Skocz do zawartości

GT5 vs. FM3 ( PS3 vs. XBox360 )

Recommended Posts

która z tych gier jest lepsza ? Za forzą 3 przemawia to , że tych 400 aut nie trzeba odblokowywać. A z tego co słyszałem to w GT5 ( nie prologue ) ma być ich znacznie więcej. I tu pytanie czy trzeba będzie je odblokować ?

No i jeszcze pytanko, która konsola lepsza ( głównie do gier ).

Xbox - arcade - nie odtwarza chyba DVD.

A na stronie X-a pisze, że elite odtwarza.

Dawajcie wasze opinie, tylko proszę , żeby były troszq rozwinięte, a nie "playstation3 lepsze "

Pozdrawiam i z góry dzieki za odp.

EDiT :

Opłaca się wziąć ten zestaw http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... atman.html , czy to jest jasper ?

Ej chłopcze.Trochę nie udany temat.Zaraz wpadnie tu użytkownik o nicku Wulfen i KILLZONE.A z tego wyniknie znowu kłótnie

EDIT:Moim zdaniem obie konsole są super do grania.XBOX I PS3 mają dobre gry.Jest to tylko kwestia gustu :)

ale Forza 3 jest, a GT5 jeszcze nie i nie wiadomo kiedy tak naprawdę będzie, przekładali od 2 lat, więc mogą zawsze przełożyć jeszcze trochę

i co to za głupota że arcade płyt nie odtwarza?, arcade różni się od elite, tym że dysku nie ma

nie opłaca się brać tego zestawu z komputronika, btw z komputronika nic się nie opłaca brać bo drogo

Co to w ogóle za porównania :) forza jest od wielu miesięcy a GT jeszcze nie ma a jak będzie to pod koniec roku. Więc gadanie że GT jest lepsze jest głupotą. To że pierwsze 4 wersje były dobre nie znaczy że 5 będzie lepsza. Poczekamy zobaczymy

Nie da się na razie porównać gier, jak jedna z nich nie wyszła... ;/ To jest tak, jakby porównywać Metro 2033 z Crysisem np. niby miejscami grafika lepsza. ale produkcje dzieli dosyć duży kawał czasu, myślę, że porównywać, to będzie można Forze 4 z GT5, bo możliwe, że ta pierwsza może dogonić jeszcze Gran Turismo.

Kupiłem już X-BOX'a :DD W Forzie najmocniejszą według mnie stroną jest to, że za każdy zdobytty poziom kierowcy zdobywamy samochód. Nie są to gnioty tylko np. ostatnio dostałem Reventon'a i Veyron'a za darmoche :D Niestety moja ciekawość jakie będzie następne auto, doprowadza do tego, że dużo gram .xDD

Pozdro i dzięki wszystkim ;DD

• 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...