Bartolo355 0 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Witam .Chciałbym nabyć zestaw Słuchawki które mają dobrą jakość dźwięku + odpowiednią karte dźwiękową żeby nie ograniczać na zintegrowanej karcie sprzętu.Słuchawek będe używał w domu tylko do słuchania hip hopu.Interesują mnie słuchawki zamknięte. Dużo dobrego nasłuchałem się o firmie AKG,jednak z chęcią poczytałbym o innych,może lepszych słuchawkach z innych firm.Pozdrawiam. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Bartolo355 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzechuboss 143 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Denon AH-D1100. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartolo355 0 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A jaka karta by starczyła do nich? Cytuj Link to post Share on other sites
Darczez 51 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Prodigy Cube by do nich pasował, ale musiałbyś polować na używki, żeby się zmieścić w budżecie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzechuboss 143 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Dokładnie. Dobrze się składa bo trwa właśnie licytacja: http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-audiotrak-prodigy-cube-dac-usb-i3856755385.html Próbuj szczęścia, może uda się zmieścić w budżecie i będziesz miał przyjemny zestawik. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Grzechuboss Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 i niech OPA wymieni ,bo na standardowych wzmacniaczach operacyjnych trochę się ogranicza. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartolo355 0 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Przepraszam za moją niewiedze ale co to jest OPA? Cytuj Link to post Share on other sites
Darczez 51 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Chodzi o opampy, czyli wzmacniacze operacyjne. Są karty dźwiękowe, daci czy wzmacniacze, w których można to spokojnie wymienić na coś lepszego. Zazwyczaj w celu poprawy czy zmiany barwy dźwięku. Na Twoim miejscu martwiłbym się teraz o wygranie tej aukcji z Prodigy Cube. Myślę, że spokojnie do 250 zł można licytować, nowe najtaniej po 320 zł chodzą. Jak do tego kupisz do 300 zł Denony Ah d1100 to będzie już fajny zestaw, jak poszukasz to i używki kupisz za 200-250 zł, nowe po 300 zł na alledrogo. Tu masz recke słuchawek od iDafta po lekkich modach, co wcale nie jest trudne do zrobienia-> http://tiny.pl/qf6gn Ich charakterystyka pasuje do Hiphopu, czyli bas i wysunięta średnica, a wokale są w końcu ważne w tej muzyce. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Darczez 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przepraszam za moją niewiedze ale co to jest OPA? wzmacniacze operacyjne znajdujące się w prawie każdej karcie dźwiękowej. Z tym, że w przypadku Cube można dobrowolnie wymieniać na odpowiednio pasujące, bez utraty gwarancji rzecz jasna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bartolo355 0 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dziękuje za odpowiedzi,ale możecie polecić coś tańszego niż te Prodigy Cube? Nie ma siły żeby zmieścił się w tym przedziale cenowym. http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/1485378 czy te słuchawki też by były dobre??? Bo o tych Denonach naczytałem się naprawde wiele złego dlatego nie kupie ich napewno. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dziękuje za odpowiedzi,ale możecie polecić coś tańszego niż te Prodigy Cube Xonar DX Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts