Dudzio993 53 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam, cześć i czołem Nigdy nie kupowałem Pre-ordera.. Gdybym kupił to:http://www.empik.com/watch-dogs-2-ulc-pc-ubisoft,p1068961162,multimedia-p Daje mi to odrazu grę czy sama cena rezerwuje dla mnie miejsce w sklepie bez kolejki? Czy musiałbym jeszcze pomimo tego coś dopłacać by mieć grę przed innymi? Jak to jest ? Proszę o poważne odpowiedzi, nie chce trollingu. Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Po pierwsze nie kupujemy w Empiku - bo za drogo. Po drugie nie kupujemy wersji pudełkowej - bo się nie opłaca. Gra i tak będzie przypisana do twojego konta Uplay więc jej później i tak nie sprzedasz - legalnie oczywiście Po trzecie data premiery może się przesunąć więc... (w przypadku akurat Watch Dogs nie powinno mieć to miejsca ale...) Po czwarte gry nie dostaniesz wcześniej niż data premiery gry w Polsce. Jeżeli akurat tak ci zależy to proponuję bardziej to http://allegro.pl/gra-pc-watch-dogs-pl-uplay-cd-key-klucz-watch-dogs-i3842404459.html Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Lukkas Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Po czwarte gry nie dostaniesz wcześniej niż data premiery gry w Polsce. dodam tylko, że nie koniecznie od razu dostaniesz, jak to będzie wersja pudełkowa, bo to, że zapłaciłeś nie implikuje, że sobie nie poczekasz, generalnie przedsprzedaż to najczarniejsze zuo ja się wyleczyłem z kupowania jakichkolwiek gier poza promocjami/przecenami z prostej przyczyny: za fazę beta to powinni mnie zapłacić, a nie odwrotnie, a od ładnych paru lat nie było tytułu, który byłby w pełni grywalny od tak, a zanim załatają/skończą to i pół roku spokojnie minie, jak mam się tylko [qufemizm mode]wkurzać[/eufemizm mode] za własne pieniądze to wolę sobie poczekać, wydać 2-3 dychy czasem niech stracę 5-6 zamiast 130-150 plus zagrać w coś co już działa, nawet wiedźmina 3 nie kupię od razu w nosie ich mam po tym jakie jazdy były z dwójką Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dobrze wszystko rozumiem prócz tego czy kupując pre-order, który wstawiłem wcześniej, czy będę musiał jeszcze coś dopłacać ? Link to post Share on other sites
barszczu_1989 3 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 mój dobry kumpel zamawiał preordery w empiku i z tego co kojarzę to nic nie dopłacał poza tą ceną. zawsze też można w dniu premiery przejść się do salonu empiku, opcji jest sporo. Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 I tyle mi wystarczy dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts