Skocz do zawartości

Pierwsze kupno Pre-order

Recommended Posts

Witam, cześć i czołem ;)

Nigdy nie kupowałem Pre-ordera.. Gdybym kupił to:
http://www.empik.com/watch-dogs-2-ulc-pc-ubisoft,p1068961162,multimedia-p

Daje mi to odrazu grę czy sama cena rezerwuje dla mnie miejsce w sklepie bez kolejki? Czy musiałbym jeszcze pomimo tego coś dopłacać by mieć grę przed innymi? Jak to jest ? Proszę o poważne odpowiedzi, nie chce trollingu.

Po pierwsze nie kupujemy w Empiku - bo za drogo.

Po drugie nie kupujemy wersji pudełkowej - bo się nie opłaca. Gra i tak będzie przypisana do twojego konta Uplay więc jej później i tak nie sprzedasz - legalnie oczywiście ;)

Po trzecie data premiery może się przesunąć więc... (w przypadku akurat Watch Dogs nie powinno mieć to miejsca ale...)

Po czwarte gry nie dostaniesz wcześniej niż data premiery gry w Polsce.

Jeżeli akurat tak ci zależy to proponuję bardziej to http://allegro.pl/gra-pc-watch-dogs-pl-uplay-cd-key-klucz-watch-dogs-i3842404459.html

Edytowane przez Lukkas
Po czwarte gry nie dostaniesz wcześniej niż data premiery gry w Polsce.

dodam tylko, że nie koniecznie od razu dostaniesz, jak to będzie wersja pudełkowa, bo to, że zapłaciłeś nie implikuje, że sobie nie poczekasz, generalnie przedsprzedaż to najczarniejsze zuo

ja się wyleczyłem z kupowania jakichkolwiek gier poza promocjami/przecenami z prostej przyczyny: za fazę beta to powinni mnie zapłacić, a nie odwrotnie, a od ładnych paru lat nie było tytułu, który byłby w pełni grywalny od tak, a zanim załatają/skończą to i pół roku spokojnie minie, jak mam się tylko [qufemizm mode]wkurzać[/eufemizm mode] za własne pieniądze to wolę sobie poczekać, wydać 2-3 dychy czasem niech stracę 5-6 zamiast 130-150 plus zagrać w coś co już działa, nawet wiedźmina 3 nie kupię od razu w nosie ich mam po tym jakie jazdy były z dwójką

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...