SzpiegPL 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam! Niedługo chce zakupić podzespoły i złożyć kompa.Części wiem jakiem mam kupić tylko zastanawiam się czy zamawiać go na morele i żeby mi tam złożyli czy jechać do miasta i poszukać jakiegoś sensownego informatyka który zamówiłby części i złożył sam .I mam dylemat naczytałem eis dużo opinii negatywnych o morele .Znacie jakieś sklepy ,które z chęcią złoża jak najlepiej tego kompa. Dzięki za odp! Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Najlepiej zamow na morele i odbierz w netpunkcie. Kompa zmontujesz sam naprawde trzeba sie postarac aby cos zepsuc. Poogladaj poradniki np blacka lub dawidaN20 I wyjdzie taniej i masz satysfakkcje Najlepiej zamow na morele i odbierz w netpunkcie. Kompa zmontujesz sam naprawde trzeba sie postarac aby cos zepsuc. Poogladaj poradniki np blacka lub dawidaN20 I wyjdzie taniej i masz satysfakkcje Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Morele leci w kulki w przypadku reklamacji, tj. wymiana reklamowanego podzespołu na nowy trwa bardzo długo (przynajmniej w moim przypadku tak było), ale z realizacji zamówień wywiązują się dobrze. Sklep esc.pl oferuje składanie zakupionego u nich zestawu. Polecany jest też Agito. Niemniej ja też polecam samodzielny montaż, jeśli interesujesz się kompami i lubisz grać, to prędzej czy później będziesz musiał zapoznać się z budową PCta, bo inaczej będziesz zdany na łaskę i niełaskę mniej lub bardziej rzetelnych fachowców w serwisach. Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ale skladanie kompa to banal. Nic sie nie da zle podlaczyc. A jak czegos zapomnisz to sie nic nie stanie. ( oprocz pasty termo ) poogladaj poradniki i sam zlozysz. Cytuj Link to post Share on other sites
matthies 1 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no ale jak po wklepaniu ktos moze to zrobić za ciebie za 1 zł... jakb nie było tego kodu promocyjnego to bym to robił sam, ale za 1 zł to mi się po prostu nie opłaca, szkoda mojego czasu, więc jeżeli tez jesteś lekko zabiegany to polecam zapoznać się z montażem morele.net Cytuj Link to post Share on other sites
emszyp 0 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Podłączę się do tematu. Gdzie w Warszawie przy zakupie części otrzymam darmowy montaż PCta? Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Gdzie w Warszawie przy zakupie części otrzymam darmowy montaż PCta? W morele.net dostaniesz montaż za 1 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Ashey 2 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Na techplanet masz montaż za 1zl bez żadnego kodu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts