Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Niedługo chce zakupić podzespoły i złożyć kompa.Części wiem jakiem mam kupić tylko zastanawiam się czy zamawiać go na morele i żeby mi tam złożyli czy jechać do miasta i poszukać jakiegoś sensownego informatyka który zamówiłby części i złożył sam .I mam dylemat naczytałem eis dużo opinii negatywnych o morele .Znacie jakieś sklepy ,które z chęcią złoża jak najlepiej tego kompa. Dzięki za odp!

Najlepiej zamow na morele i odbierz w netpunkcie. Kompa zmontujesz sam :) naprawde trzeba sie postarac aby cos zepsuc. Poogladaj poradniki np blacka lub dawidaN20 ;) I wyjdzie taniej i masz satysfakkcje :)

Najlepiej zamow na morele i odbierz w netpunkcie. Kompa zmontujesz sam :) naprawde trzeba sie postarac aby cos zepsuc. Poogladaj poradniki np blacka lub dawidaN20 ;) I wyjdzie taniej i masz satysfakkcje :)

Morele leci w kulki w przypadku reklamacji, tj. wymiana reklamowanego podzespołu na nowy trwa bardzo długo (przynajmniej w moim przypadku tak było), ale z realizacji zamówień wywiązują się dobrze. Sklep esc.pl oferuje składanie zakupionego u nich zestawu. Polecany jest też Agito. Niemniej ja też polecam samodzielny montaż, jeśli interesujesz się kompami i lubisz grać, to prędzej czy później będziesz musiał zapoznać się z budową PCta, bo inaczej będziesz zdany na łaskę i niełaskę mniej lub bardziej rzetelnych fachowców w serwisach.

no ale jak po wklepaniu ktos moze to zrobić za ciebie za 1 zł... jakb nie było tego kodu promocyjnego to bym to robił sam, ale za 1 zł to mi się po prostu nie opłaca, szkoda mojego czasu, więc jeżeli tez jesteś lekko zabiegany to polecam zapoznać się z montażem morele.net ;)

• 2 tygodnie później...