Skocz do zawartości

którą wybrać? Gigabyte HD 7870 vs MSI GTX 660 ?

Recommended Posts

ja osobiście miałem taki sam problem co ty kupiłem we wakacje 2013 kompa z allegro za 1700 zł wymieniłem zasilacz teraz czeka mnie wymiana karty graficznej już we wtorek zamawiam r9 270 za 650 zł od MSI i we wakacje dysk SSD kingstona

co do karty b.dobry wybór ja wolę kupić wersję bez X czyli r9 270 i mieć 100 zł na coś innego a co do zasilacza proponuję corsair vs 550 w za 180 zł sam go mam i jestem bardzo z niego zadowolony i jest bardzo cichy wręcz niesłyszalny i posiada tendęcję
+80

a jeślij chodzi o budę to za 100 zł kupisz chińskie podło ktyre powinno ci wystarczyć na r9 270x

Powiem ci , że mam taki sam problem i już prawdopodobnie we wtorek zamawiam hd 7870 http://www.salurion.pl/product/155555/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Radeon_7870_Gigabyte_2GB_HDMI_DVI_2xminiDP_PCI_E_OC.html ale morze napisz mi w jakie gry grywasz i na jakim monitoże jeżeli grasz w np Diablo 3 + monitor full HD wygrywa hd-ek a jeżeli w Bf 3,4 COD-a ogulnie w fpsy to hd 7870 i gtx 660 są na jednakowym poziomie

PS. hd posiada szyne 256 bit wiec jest lepsza do monitora full hd od gtx która na 192 bit

przepraszam za offtopic ale chlopie wez kup slownik bo na to patrzec sie nie da -,- nawet jest cos takiego jak podkreślenie kiedy popełniasz błąd

wiem frendly ale mam takie coś jak dyzgrafia dyzortografia dyslekcja krutko muwiąc pakiet DDD

a tak wg to dostałem dzisiaj 1 punkt ostrzerzenia za ortografię

wracając do tematu kup zasilacz taki jaki ci podałem sam wcześniej miałem taki post o zasilaczu do 200 zł i większość była za corsair vs 550 w a obudowę kup wedle uznania czy tam gustu poprostu kyóra ci się najbardziej podoba