suaby2 10 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witajcie, tak ja w temacie posiadam cały komputer do sprzedaży.Czy moglibyście mi pomóc wycenić go w całości?? jaka byłaby jego wartośc rynkowa??Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor+. 2x 3.10GHzPamięć RAM: 2 GBSystem: Windows 7 Ultimate 32BITDysk Twardy: 250GBKarta Graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GTKarta Dzwiękowa Realtek HD Audio (5.1)Stacja dysków: LG CD/DVD + nagrywarka ( cena okolo 40 zł )Płyta Główna: GIGABYTE GA-M56S-S3 + Sprawny przedni panel ( 2x USB, słuchawki/głośniki i mikrofon) Monitor: LG Flatron W1942S 19" Cytuj Link to post Share on other sites
xxdanielxx 9 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Za samą stację coś około 150-180 zł lub nawet więcej + jeśli masz oryginalny W7 możesz doliczyć kilka złociszy. Za sam monitor zgarniesz gdzieś około 100 zł To wartości przybliżone! Możesza wklepać każdy element z osobna np na alllegro i sprawdzić po ile chodzą dane podzespoły. W sumie więcej zarobisz na każdym podzespole sprzedawanym pojedynczo. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Za samą stację coś około 150-180 zł lub nawet więcej + jeśli masz oryginalny W7 możesz doliczyć kilka złociszy. Podziękować za taką wycene. Realna cena za taki PC to jakieś 350-400zł z windą. Na części można by ciut więcej wyrwać, na aukcji BCM pewno za max 300zł by poszedł. Monitor podobny do tego sprzedałem nie tak dawno za 140zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts