radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Siemka mam do was pytanie jakie polecacie sluchawki do gier/muzyki do 250zl. Zalezy mi na tym zeby mozna bylo je podlaczyc do komputera ale tez do ps3. Dla mnie jest wazne zeby w grach bylo dobrze slychac kroki innych ludzi a w muzyce czystosc. Mikrofon nie jest jakis super wazny. Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 do ps3 to musisz miec specjalna przelaczke lub bt ale to glupi pomysl, sluchawki bezprzewodowe maja duzo szumow. Polecam ci creative aurvana live! oraz superluxy hd681 lub 668b. a jak nazbierasz dokup sobie zrodlo jakiegos xonara i bedziesz zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czyli mam rozumiec ze nie ma sluchawek do komputera i do ps3. Nie wiem czy znasz yoshi ale on ma sluchawki do ps3. Ile kosztuje taka przelaczowka do sluchawek i czy nie psuje to dzwieku Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Słuchawki Natec Genesis HX77 Real 5.1 będą pasowały tu i tu bo są pod USB. Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) @up Ale czy nie maja szumow i czy uslysze kroki w grach ? Czytalem opinie ludzi i ogolnie nie sa zadowoleni. Gdy jest cisza to slychac jakby magnez, sa ciezkie. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez radzio_d Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 do ps3 wystarczy karta dzwiekowa za 5 zl tylko jako jack, chyba ze masz tv z wejsciem jack to bylo by ok Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) @up ja gram na monitorze benq xl2420t wiec tam stylu jest wejscie jack takie zielone. Powiedzcie mi ktore z tych sa lepsze i bede slyszal wszystkie kroki w grach.1. http://www.ceneo.pl/15769594#tab=reviews2.http://www.ceneo.pl/8568053 (brzydkie ale moze dobre) 3.http://www.ceneo.pl/19867893 Czy moze jakies logitechy np. g230 ?PS: Moze takie http://www.ceneo.pl/20055040#tab=spec Edytowane 4 Stycznia 2014 przez radzio_d Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) creative ce****ą sie dobra jakoscia za rozsadna cene, maja one przetworniki z denonow za 600zl i moim zdaniem sa one dobrymi sluchawkiami. Mam je ponad rok i nie mialem z nimi zadnych problemow. z tych wszystkich co podales nie znam, tych superluxow tez nie znam. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Aress Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 @up a jak sprawuja sie te creativy w grach ? Slychac kroki itd. ? Niech wypowie sie tez ktos inny. Mi sie bardzo podobaja te logitechy g230. Sa piekne. Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 powiem ci ze ja mam te sluchawki + xonara d1 a wszystko podpiete pod wzmaka. Gram sporo w fpsy zwlaszcza w cs'a i cod'a. Kiedys bylem takze przekonany ze lepszy sprzet audio to glosniejsze kroki, niestety tak nie jest. To czy slychac kroki czy nie zalezy od gry, sluchawki lub karta dzwiekowa moga to tylko wyostrzyc w jakims stopniu, ale za to muzyka jaka wydobywana jest ze sluchawek jest piekna(orgazm w uszach). anyway nie mam problemow z np cs'em kroki slysze bardzo dobrze ale liczy sie tez doswiadczenie . Moge ci te sluchawki polecic w 100% 1 Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 @up wiem nie jestem noobem radze sobie w grach tylko ze bez sluchawek to taka troche lipa. Te creativy mi sie strasznie nie podobaja sa takie okragle i sie swieca jak psu jaja no nie wiem. Najbardziej to mi sie podobaja g230 tylko nie wiem czy sa dobre Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 jakosc za wyglad Nie znam tych g230 wiec ci nic na ich temat nie powiem. Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 @up taka prawda. Sam nie wiem, g230 mam w sklepie kolo siebie wiec jade i kupuje a creativy to juz z neta. Szkoda ze nikt inny sie nie wypowiada. Tez Ci powiem ze kazdy chwali to co ma . Jeden ma malucha mowi ze jest za******y lepszy od audi. Wiec wiesz Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Lepiej brac to co ma dobre oceny, a na takim forum ludzie maja pojecie, nie wszyscy ale sa profesjonalisci. Creative takze zostaly mi polecone z tego forum Cytuj Link to post Share on other sites
misiek06 551 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ze słuchawek nie bierz nic, co ma w nazwie "gaming" Cytuj Link to post Share on other sites
radzio_d 0 Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Juz wybralem biore superlux hd681 evo lub superlux hd681 evo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 tylko dokup sobie zrodlo do nich pozniej Cytuj Link to post Share on other sites
zieloczek100 119 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) CALe na integrze mają kiepską separację dźwięków i do gier nie jest najlepiej, tutaj potrzebna jest porządna dźwiękówka inna sprawa to muzyka, tutaj jest lepiej niż dobrze w tej cenie Osobiście gram w nich w BFa 3 i nie mam problemu zabić kogoś z tyłu Edytowane 7 Stycznia 2014 przez zieloczek100 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts