Djmnich 80 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam posiadam słuchawki Logilink hs0009 i nie mogę znaleźć do nich sterowników. Proszę o znalezienie gdzie ps na stronie niema ich. Cytuj Link to post Share on other sites
qamil096 0 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Z tego co mi się wydaje, słuchawki nie potrzebują sterowników, najwyżej karta dźwiękowa. Cytuj Link to post Share on other sites
Djmnich 80 Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No to nie wiem bo na kartę muzyczna ma zainstalowane sterowniki. A w słuchawkach niema dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nie potrzebne są sterowniki do tych słuchawek. Albo masz problem ze słuchawkami (sprawdź czy działają na innym sprzęcie) albo problem z kartą lub masz po prostu wyłączone w karcie dźwiękowej wyjście na słuchawki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts