darkhunter 0 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Czesc, Chcialbym kupic smartfon do wydania mam ok 700 zl. Najwazniesze aby robil ladne zdjecia, dlugo pracowal i byl na androidzie Myslalem o LG L7 II, co sadzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie no Panie. l7II na pewno nie jest tyle warte. Chodzi po ok 600 zł ale i tak moim zdaniem nie jest tyle warte. W tej cenie Motorola moto g. Xperia L i lg l9 z androidem Najlepsza jest moto g 1 Cytuj Link to post Share on other sites
darkhunter 0 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 LG L9 jest chyba troche dla mnie za duzy, a gdzie mozna kupic motorole moto g? Zalezy mi aby byla mozliwosc kupna na raty. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jak na raty to jej nie kupisz. Nie ma jej w PL dystrybucji oficjalnej. Tylko prywaciarze na allegro tudzież sprowadzanie z uk/niemiec. Kupno telefonu na raty oznacza kupowanie z sklepie a sklepy mają wyzsze ceny niż osoby prywatne odsprzedające telefony z abonamentów... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts