KR_2X 1 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Czy jest portal, który dostarcza faktycznie programy TV przez internet na żywo, te które dostępne są jedynie na platformach płatnych. Nie myślę o komercji z wysokiej półki tj. filmy, sport a jedynie o programach informacyjnych tj. TVN 24, Superstacja, inne.... . Wszelkie zapowiedzi w necie kończą się na tym, że można oglądać dane programy, ale nie online tylko ze znacznym opóźnieniem. Może Was będą interesowały inne programy tematycznie, niewykluczone, że ten temat może być drogowskazem dla tych którzy nie chcą w abonamencie 100..1000 programów, a jedynie kilka wyselekcjonowanych i to za free. Z góry dzięki fest za wszelkie sugestie. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) http://weeb.tv/channels Takie coś? Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Klikacz Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Wcześniej tę stronę oglądałem, - jeżeli dostęp do TVP1 tylko dla konta premium (powód:zbyt duża liczba oglądających ???), tym bardziej komercyjne będzie to innych programów. Dzięki bardzo za propozycję . Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Co innego raczej będzie ciężko znaleźć, bo więszkość telewizji online bazuje na weeb.tv Sam kiedyś szukałem transmisji online tvn24 i nie znalazłem. Raczej nikt tego nie streamuje, bo po prostu zbyt mało ludzi ogląda stream z programu informacyjnego. Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Znalazłem coś takiego, aplikację na telefon, może pójdzie tez w kompie? http://forum.android.com.pl/f606/polska-tv-darmowa-telewizja-internetowa-342132/ Streamuje?, nie bardzo wiem o co chodzi, zaraz podpowie mi wujek google . Już mam , ale w przypadku mediów strumieniowych to tylko live, bo o to p chodzi w programach informacyjnych . Edytowane 1 Stycznia 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ogólnie stream = transmisja. Jak transmisja, to tylko live Po 1 apka usunięta ze sklepu Play (co mnie nie dziwi), po 2 może za pomocą jakiegoś emulatora mógłbyś to odpalić. Cytuj Link to post Share on other sites
Wirtualny Wojownik 3 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Szkoda czasu na telewizję, tym bardziej an szukanie jej alternatywnych wersji online. Znalazłem kilka pod frazą "telewizja na żywo online" jednak po kilku minutach poddałem się, może ktoś ma lepszy pomysł "jak rozgryść tego orzecha" ;- ) Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Po 1 apka usunięta ze sklepu Play ?, sorry nie kumam . Znalazłem kilka pod frazą "telewizja na żywo online" jednak po kilku minutach poddałem się, Ja już tak ćwiczę kolejny dizeć i d^^a blada . Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Szkoda czasu na telewizję, tym bardziej an szukanie jej alternatywnych wersji online. Nie żebym był jakiś bezczelny, wulgarny, czy coś, ale: co nas to obchodzi co myślisz o telewizji? Kolega założył temat, bo on oczekuje pomocy i akurat może on woli swój wolny czas na oglądanie telewizji aniżeli ślęczenie przed komputerem? ?, sorry nie kumam . Ta aplikacja została usunięta ze sklepu play. Już jej nie pobierzesz. Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Kolega założył temat, bo on oczekuje pomocy i akurat może on woli swój wolny czas na oglądanie telewizji aniżeli ślęczenie przed komputerem? Za dużo nie ślęczę przed tv z dwóch powodów, brak czasu a po drugie mam w chacie 2 kobitki i one mnie skutecznie rugują sprzed tv. Tak na serio, przychodzę wieczorem do domu zaczynam od sprawdzenia poczty a potem chętnie pooglądałbym wiadomości czy tez programy informacyjne w czasie, gdy moje królewny oglądają: "jak oni gotują", "jak oni tańczą", "barwy szczęścia" i in. Drugi tv nie wchodzi w grę...., tak sobie wymyśliłem programy info przez komp. ze słuchawek, - nie zakłócam i nie jestem zakłócany babskimi programami. Ot taki to szpunk ( jakby to powiedziała Pipi Lanstrung ) . Ta aplikacja została usunięta ze sklepu play. Już jej nie pobierzesz. . Dzięki. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tak jak powiedziałem. Będzie ciężko znaleźć taką telewizję online ze względu na małą oglądalność. Zostają Ci kanały na weeb ale tam jest chyba polsat news albo superstacja jeśli dobrze pamiętam Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nie myślałeś o tunerze TV do PC ? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Zostają Ci kanały na weeb ale tam jest chyba polsat news albo superstacja jeśli dobrze pamiętam Superstacja i tvn24 ale od kilku dni są w trybie "nie nadaje". O co chodzi z udostępnianiem programów na web.tv., tj udostępnia dla przykładu Damcio, mateusz...- źródło tego sygnału pochodzi od przypadkowych osób?. Nie myślałeś o tunerze TV do PC ? Myślałem, nawet mam tuner w kompie ale niestety jest problem z sygnałem. Wiem, że głupio zabrzmi, ale nie ma kablówki (XXI wiek.... ), wspólnota nie chce się zgodzić na dziurawienie elewacji. Na balkonie mam antenę, z której sygnał idzie do tv., telewizor od kompa jest oddalony kilkanaście metrów, można by przeciągnąć ale i tak pozostaje z naziemnej tylko tvp info i wiadomości na polsacie i tvn, w które ciężko jest mi się wstrzelić czasowo. Tvn24 albo superstacja nadaje na okrągło i dlatego leżą w kręgu moich zainteresowań . Edytowane 2 Stycznia 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
mical leszczowski 0 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Polecam www.goldvod.tv mają oni własne streamy w bardzo dobrej jakości, sam korzystam. Rymowanka specjalnie dla was: W Internecie stron z telewizją online jest wiele,lecz tylko jedną wam polecę moi przyjaciele.Jest to strona stabilna z najlepszą jakością,gdzie przyjmą was z wielką radością.I nie tylko telewizję online tam mają,bo filmy i seriale też dorzucają.Jeżeli dokupisz premium to dostęp masz swobodny,więc lepiej żebyś miał też i fotel bardzo wygodny.Nie ma co się długo zastanawiać,na GoldVOD.tv należy konto zakładać.Jeszcze tylko na koniec na Facebook'u daj im lajka,niech znajomi wiedzą że prawda a nie jakaś bajka. Cytuj Link to post Share on other sites
bolso 5 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Polecam www.goldvod.tv mają oni własne streamy w bardzo dobrej jakości, sam korzystam. Co to znaczy że mają "własne streamy", bo z tego co się orientuję to zawsze uzytkownicy dodają własne żródła. Nawet na FB był wpis, że osoba która miała udostępniać kanał "XX" nie jest w stanie togo dokonać. Jakby mieli "własne" kanały to by mieli wszystko, a tak tylko wykorzystują innych do udostępniania, zresztą jak większość takich portali - bez użytkowników, którzy udostepniają własny kanał nikt daleko nie zajedzie bo koszta serwerów by ich zjadły. Ja osobiscie polubiłem wtyczke do XBMC i TV jest za free. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez bolso Cytuj Link to post Share on other sites
michalek510 0 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ja od dłuższego czasu oglądam telewizję online. Próbowałem już wielu stron, jednak zazwyczaj wszystkie przerywały itd. Kolega polecił mi stronę e-screen.tv . Na początku byłem do tego sceptycznie nastawiony, jednak wszystko jest ok. Jest wiele kanałów w HD, transmisja nie przerywa. Za dzień oglądania płacę 62 gr. Wydaje mi się to nie wiele jak za taką ilość kanałów i jakość obsługi. Cytuj Link to post Share on other sites
formula1seb 0 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 pewnie ze istnieje na weeb musisz płacić a u mnie masz za free http://free-tv-seb.blogspot.com/ zapraszam wszystkie kanały oglądasz za darmo Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 (edytowane) pewnie ze istnieje na weeb musisz płacić a u mnie masz za free http://free-tv-seb.blogspot.com/ A już miałem nadzieję, że faktycznie , po 7 min. oglądania TVP-INFO czarny ekran http://imgur.com/2eIzwOd name='bolso' timestamp='1407404028' post='1530265'] Ja osobiscie polubiłem wtyczke do XBMC i TV jest za free. Mógłbyś coś więcej na ten temat podać. Edytowane 13 Września 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
formula1seb 0 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Szkoda czasu na telewizję, tym bardziej an szukanie jej alternatywnych wersji online. Znalazłem kilka pod frazą "telewizja na żywo online" jednak po kilku minutach poddałem się, może ktoś ma lepszy pomysł "jak rozgryść tego orzecha" ;- ) podsyłam link do mojego bloga z tv online http://free-tv-seb.blogspot.com/ po lewej stronie masz menu i wybiesz tv online. Pozdrawiam i myśle że pomogłem Ja od dłuższego czasu oglądam telewizję online. Próbowałem już wielu stron, jednak zazwyczaj wszystkie przerywały itd. Kolega polecił mi stronę e-screen.tv . Na początku byłem do tego sceptycznie nastawiony, jednak wszystko jest ok. Jest wiele kanałów w HD, transmisja nie przerywa. Za dzień oglądania płacę 62 gr. Wydaje mi się to nie wiele jak za taką ilość kanałów i jakość obsługi. to zobacz mojego bloga z tv online http://free-tv-seb.blogspot.com/ Co to znaczy że mają "własne streamy", bo z tego co się orientuję to zawsze uzytkownicy dodają własne żródła. Nawet na FB był wpis, że osoba która miała udostępniać kanał "XX" nie jest w stanie togo dokonać. Jakby mieli "własne" kanały to by mieli wszystko, a tak tylko wykorzystują innych do udostępniania, zresztą jak większość takich portali - bez użytkowników, którzy udostepniają własny kanał nikt daleko nie zajedzie bo koszta serwerów by ich zjadły. Ja osobiscie polubiłem wtyczke do XBMC i TV jest za free. zobacz u mnie na blogu że można oglądać tv online http://free-tv-seb.blogspot.com/ Superstacja i tvn24 ale od kilku dni są w trybie "nie nadaje". O co chodzi z udostępnianiem programów na web.tv., tj udostępnia dla przykładu Damcio, mateusz...- źródło tego sygnału pochodzi od przypadkowych osób?. Myślałem, nawet mam tuner w kompie ale niestety jest problem z sygnałem. Wiem, że głupio zabrzmi, ale nie ma kablówki (XXI wiek.... ), wspólnota nie chce się zgodzić na dziurawienie elewacji. Na balkonie mam antenę, z której sygnał idzie do tv., telewizor od kompa jest oddalony kilkanaście metrów, można by przeciągnąć ale i tak pozostaje z naziemnej tylko tvp info i wiadomości na polsacie i tvn, w które ciężko jest mi się wstrzelić czasowo. Tvn24 albo superstacja nadaje na okrągło i dlatego leżą w kręgu moich zainteresowań . podsyłam link gdzie za free oglądasz tv online http://free-tv-seb.blogspot.com/ Tak jak powiedziałem. Będzie ciężko znaleźć taką telewizję online ze względu na małą oglądalność. Zostają Ci kanały na weeb ale tam jest chyba polsat news albo superstacja jeśli dobrze pamiętam jest wiele kanałów do oglądania wbijaj na http://free-tv-seb.blogspot.com/ i oglądaj Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 1seb, oj nie tak za free . http://imgur.com/QWedDEI No i i co z tym wyłączaniem (patrz #18) Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Przecież to normalny stream z weeb.tv tego seby. W dodatku nic nie potrafi powiedzieć, tylko wkleić link do swojej "strony". Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 (edytowane) Przecież to normalny stream z weeb.tv tego seby Nie bardzo kumam, czy to oznacza, że się jednak nie płaci?, fakt, że jest małomówny . Więc ta strona nie jest seby1?. Nie ukrywam, że nie jestem za mocny w te klocki . Edytowane 13 Września 2014 przez KR_2X Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nie jest to strona seby. To ta strona: http://weeb.tv/channels Ta opłata to koszt kupna premium w przeliczeniu na dni. Bez premium możesz oglądać tam bodajże przez ok 2h. Potem musisz poczekać jakiś tam czas (nie wiem ile, chyba mniej niż godzinę) i możesz znowu oglądać. Cytuj Link to post Share on other sites
KR_2X 1 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Więc za dużo nie zyskaliśmy tą "podpowiedzią" Seby . Nie ma chyba praktycznej (czyt. także darmowej ) Tv w necie . Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Niestety ja też takiej nie spotkałem. Chyba jedyną taką szansę daje tuner TV. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts