silv7r 0 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam poszukuje pada. Miałem nie orginalnego za 50 zł z wejściem usb ale szybkosię popsół a ponad to w grze np. fifa przyciski nie były przypisane tak jak powinny tylko np. 1 na miejscu 3. Więc poszukuje jakiegoś pada , w necie o dziwo nie znalazłem żadnych top 10 padów więc zasięgam tutaj opini. Najważniejszy jest opcjonalność czyli cena względem jakości Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 http://www.ceneo.pl/19659562 Nic lepszego nie kupisz za te pieniądze. Sam posiadałem poprzednią wersję i dałem go bratu. Tak mu się spodobał. Cytuj Link to post Share on other sites
silv7r 0 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 A czym się kierować też przy wyborze pada? i czemu ma strzałki są na miejscu gałki i na odwrót i czemu taki spłaczony kształt pada czy lepeij się go trzyma niż taki jak Do PS4? Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jest on zbliżony do xboxowego pada. Większość gier ma ten układ i gra się na nim lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts