Castro 0 Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czy warto kupować laptopy LG. Słyszałem, że to sa całekiem niezłe laptopy i nie są wcale jakos specjalnie drogie z tego co widze.... Cytuj Link to post Share on other sites
dzidek_1 0 Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Moja kumpela ma jakiegoś LG - i powiem szczerze nie narzeka - a i ja oglądając go stwierdziłem, że są nawet nieźle wykonane Cytuj Link to post Share on other sites
Castro 0 Napisano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No to prawda, Lg mają bardoz ładny wygląd i myślę, że jak się na niego skuszę to nie będę żałować. Cytuj Link to post Share on other sites
kruszon 0 Napisano 12 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Mozesz smialo brac. Nie uzywam osobiscie ale moj braciak posiada S900 - nie skazy sie na swoj egzemplarz. Cytuj Link to post Share on other sites
overlord 0 Napisano 12 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A do czego jest Ci potrzebny laptop? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts