lyman11 1 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witam zamierzam kupić PS3 i jakie gry polecacie na początek ?(nie piszcie na ps move bo już założyłem osobny temat do tego) Gry które ja zamierzam kupić to międzyinnymi:GTA VBeyond Two soulsHeavy rainRed Dead Redemption The last ouf us.więc co innego oprócz tego polecacie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Uncharted 123 Kilzone 23 Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Od siebie polecę : - Seria "God Of War".- Seria "Resistance".- "Asura's Wrath" (Tylko jeżeli lubisz "mitologiczne azjatyckie klimaty").- Seria "inFamous".- "SSX".- "Castlevania: Lords of Shadow 1 & 2".- "Rain". (Tylko w dystrybucji cyfrowej). Edytowane 26 Grudnia 2013 przez TitoBandito01 Cytuj Link to post Share on other sites
witchesslayer 20 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A ja polecam : - Heavy Rain - Seria Uncharted - Seria God of War - Seria inFamous - Zdecydowanie The Last of Us - Serie Killzone - Red Dead Redemption - Sly Cooper : Złodzieje w czasie - Ratchet & Clank : Into the Nexus oraz inne cześci Ratcheta - Gran Turismo 5,6 - Metal Gear Rising : Revengeance - Guacamelee (Tylko dystrybucja cyfrowa) - Serie LittleBigPlanet - GTA IV,V - Lollipop Chainsaw - Beyond : Dwie Dusze - Catherine - Heavenly Sword - Ni No Kuni : Wrath of The White Witch (Szczególnie polecam, świetna gra!) Mam nadzieje że pomogłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts