lyman11 1 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jak w temacie, interesują mnie gry sportowe (Jakiś box, lub mma) bardziej bym chciał takie gry kupić, ale każdego rodzaju fajna gra na ps mova się przyda. Piszcie gry jakie polecacie na pS mova (jeżeli zły dział proszę o przeniesienie) Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Problem jest taki, że z gier dedykowanych na Move właściwie... nie ma nic ciekawego. Ten cały The Fight jest cieniutki, a reszta to cała gama Fitnessów i popierdółek dla dzieci. Dość przyjemnie gra się na Move w Heavy Rain, niektórym odpowiada też Killzone 3(zwłaszcza z tą przystawką imitującą karabin). Link to post Share on other sites
Rozwiązanie witchesslayer 20 Napisano 25 Grudnia 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Sorcery : Świat Magii Sports Champions 1,2 Killzone 3 - Grałen na tej przystawce imitującej karabin, całkiem wygodnie i fajnie Just Dance 2014, Dance Central 3 - Jeśli lubisz tańczyć LittleBigPlanet 2 - Nie grałem na move ale gra go obsługuje a pozatym gra jest świetna The Shoot Create No to chyba tyle. Szczególnie polecam ci LBP 2, Killzone 3 i Sports Champions Link to post Share on other sites
lyman11 1 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki wielkie za propozycję gier ! I można grać w poprzednie części Killzone na move ?Jeżeli ktoś ma jeszcze jakis fajny tytuł to pisać Edytowane 25 Grudnia 2013 przez lyman11 Link to post Share on other sites
witchesslayer 20 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Tylko Killzone 3 jest obsługiwany przez PS Move. Znalazłem pełną liste tytułów obsługiwanych przez Move. http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_games_compatible_with_PlayStation_Move Mam nadzieje że pomogłem Link to post Share on other sites
Recommended Posts