Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej

Złożyłem komputer na którym chciałem zagrać w gry ale nie jestem na bierząco z grami więc proszę was o pomoc ;)

Myślałem o Euro Truck Symulator 2(tylko nie wiem jaką wersję wybrać)

Farming Symulator 2013 i może jakieś "ścigałki" typu...Nfs rivals,most wanted 2012 lub inne fajne gry 

(specyfikacja komputera :i5 4670k, msi z87-g43,Kingston HyperX 4x4gb,gtx 760(SLI),OCZ 700w,Arc midi r2)

Z góry dziękuję za pomoc :P

Życzę wesołych świąt ;)

Bioshock Infinite (jeśli nie grałeś w poprzednie części to polecam od nich zacząć)

Dishonored

Metro Last light

Far Cry 3

Tomb Raider
Crysis 3
Jak lubisz potyczki sieciowe to Battlefield 3 lub 4
Sleeping Dog
Assasin's creed black flag
Wszystkie części Batmana

Może inaczej - jakie gatunki preferujesz, a jakie odrzucasz ?

bo ja to raczej lubię ścigałki ale tez czasami lubię pograć w BF4 (grałem u kuzyna),grałem też w WoT i WoWP

A macie może jakies typy kierownic do PC bo mi padła a chciałbym kupić w dobrych pieniądzach i nie przepłacić a przy tym żeby dało się pograć w nfs lub euro truck symulator 2

Co do gier wyścigowych to może GRID 2 ?
Jeśli chodzi o kierownice to nie jestem w temacie. Sam posiadam Logitech Formula EX i sprawdza się b. dobrze. Problem w tym, że takową można dostać już tylko używaną, a nowe modele kierownic logitech do najtańszych nie należą.

mam ps2 ;) 

i właśnie mam  pro street ,macie jakieś propozycje co zakupić do ps2 ?

Do komputera myślałem o Rivals bądź most wanted 2012 i do tego euro truck simulator 2 .Na dzień dzisiejszy tak przedstawia się lista kupna ;P

Za 2 stowy nfsow ktorych nie masz

Szkoda pieniędzy na te NFS. 320 na liczniku i wchodzisz w zakręt 90 stopni. Jedziesz prosto, wciskasz ręczny hamulec, a tu auto robi Ci zwrot o 180 stopni przy prostej kierownicy i 300 na liczniku.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...