Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Mam do was wielką prośbę, otóż od dłuższego czasu poszukuje dobrych słuchawek za nie dużą cenę. W końcu znalazłem, i mam dylemat czy kupić Oznoe Rage ST czy Creative Tactic 3D Alpha ? I tu prośba do was , które z nich są według was lepsze? Czy może są inne, lepsze słuchawki w podobnej cenie ( do ok. 150 zł) ?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi,

życzę wesołych świąt

i bardzo serdecznie pozdrawiam.

Blooby

Myślę, że bardziej byłbyś zadowolony z Creative Aurvana Live niż z tych pierdziawek....ale ciul liczy się wygląd pewnie, a nie dźwięk.

W końcu napisałeś dobre słuchawki a nie gó**o dla graczy które wygląda, a z dźwiękiem ma wspólnego tyle co ja z baletem...

Edytowane przez RafiXll

Jak mikrofon masz, to dołóż te 40 zł do CAL'i, nie pożałujesz :)

Ew, jeśli nie chcesz dokładać, to kup Superlux HD-681 EVO

http://allegro.pl/sluchawki-studyjne-superlux-hd-681-evo-biale-gw36-i3814965424.html

EVO to poprawione hd681

Edytowane przez misiek06

Niezupełnie macie rację. EVO to nie jest poprawione 681, tylko inny produkt.

Jeśli kochasz bas - 681 EVO wersja II

Po taniosze: 681 zwykłe

Jeśli chcesz mieć coś lepszego od 681 i jednocześnie nie potrzebujesz aż tak basu - 668B

CALe to już przeszłość.

Polecam sprawdzić stronę http://www.audiofanatyk.pl/category/polecane/

Słuchawki podane wyżej co prawda zagrają na integrze, ale kiedy w przyszłości kupisz jakąś kartę dźwiękową, np Xonar DG będą grały o niebo lepiej.

Ludzie, nie piszcie tematów jeśli wcześniej nie zapoznacie się z poradnikiem, FAQ działu jak i ogólnym regulaminem forum. Jak widzę tematy typu "kupić alpha gamer 50D 60 GHz czy razer sraken pro 30.1" to instynktownie je opuszczam.

Tutaj wyjątek, nudzi mi się trochę :(

Edytowane przez BumCykCyk