.daft 433 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 zgadzam sie z Thorin49 odnosnie pada. Link to post Share on other sites
bigosx 1 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ja tam w 1 i 2 grałem na klawiaturze i myszce, na początku było ciężko ale później się przyzwyczaiłem Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Tylko po co sobie utrudniać niepotrzebnie życie? Też w AC na początku spróbowałem grać myszką i klawiaturą... koszmar... Link to post Share on other sites
mrmajster 1 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Zależy od gustu. Ja osobiście przeszedłem AC:2 na klawiaturze + myszka i nie mam żadnych zastrzeżeń :ciekawy: Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ja gry na padzie nie próbowałem więc się nie wypowiadam, ale na klawie w II grało mi się wygodnie, nie miałem żadnych problemów. Link to post Share on other sites
aod244 0 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Właśnie dzisiaj skończyłem wspomnienia i jak zwykle dziwne zakończenie . Jestem bardzo zadowolony z kupna , szkoda ze na trzecią część będzie trzeba czekać do 2012. Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 A wykonałeś misje poboczne, etc? Byłeś we wszystkich "Leżach Romulusa"? Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No na razie mam 60% odbudowanego Rzymu, odblokowane wszystkie punkty widokowe, podpalone wszystkie wierze Borgiów, 4/6 kluczy Romulusa, sekwencja 8 i delektuję się grą, żeby za szybko jej nie przejść . Spoko są też misje Leonarda z tymi machinami wojennymi, albo wysyłanie assassynów na misje. Ogólnie bardziej mi się podoba ta część od Creeda 2. Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Brotherhood wymiata, a misje Leonarda to mistrzostwo Jak to jest z tymi kluczami Romulusa - jakie trzeba spełnić wymogi by móc się dobrać do wszystkich 6? Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jeżeli już się zabieracie za klucze Romulusa, zróbcie to najlepiej pod koniec gry. Zbroja Brutusa jest baardzo brzydka . Poza tym, gdy będziecie chcieli wrócić do wybranych wspomnień, złapiecie bug'a, i jedyne co wam pozostanie, to zmiana odzienia na jakieś inne (oczywiście, białej szaty już nie zobaczycie, a przynajmniej, nie na okres wybranego wspomnienia). Taki błąd występował na wersji na X360 i dalej nie został naprawiony. Jako, że wersja na PC jest portem z konsoli, wątpię, by panowie z Ubisoftu, cokolwiek zmienili w tej kwestii. Przy okazji, część poświęcona Christinie wymiata (ikona złamanego serca). Link to post Share on other sites
aod244 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Mi się podoba ta zbroja a i dwa ostatnie klucze są chyba w sekwencji 7 pod bazylika św.Piotra i gdzieś koło koszar. Zresztą na mapie pisze. Wspomnienia Cristiny też fajne. Link to post Share on other sites
salata31 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 A jak jest z cenami? Gdzie najbardziej opłaca sie dokonac zakupu tej gry? Najpewniej bez sensu jest isc do empiku Gdzie i za ile kupiliscie swoj egzeplarz? Czy w Waszych wersjach sa 2 dodatkowe obszary - market trajana i akwedukty? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Już zakończyłem grę w Ass i musze przyznać ze ta część "Brotherhood" jak na razie jest najlepsza Szkoda że po zakończeniu gry nie można grać dalej głównym bohaterem. Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja kupiłem Codex Edition za 149 zł w Ultima.pl - aczkolwiek ta edycja jest już chyba niedostępna Co do Zbroi Brutusa - co kto lubi, jak ją zobaczyłem to mi od razu Space Wolves na myśl przyszli (wilcza skóra) Ten pancerz to następca poniższego, a mnie i tak na krótkim mieczu bardziej zależy. Ja biegam w Zbroi Altaira (ta czarna a AC2) - wprawdzie to tylko skin i nie widać upgrade'ów pancerza, ale IMO to najlepiej wyglądający zestaw EDIT: Ubisoft chyba nie przewidział inwencji graczy... ***SPOILER*** W misji, w której trzeba zabić Bankiera nie uzyskałem pełnej synchronizacji, ponieważ nie zabiłem go siedząc na ławce... Byłem ukryty wśród kurtyzan, a on zginął z ręki (miecza) strażnika, którego chwilę wcześniej potraktowałem zatrutym ostrzem... Link to post Share on other sites
aod244 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja go posadziłem na ławkę i przestał oddychać. Kupiłem grę na gram.pl 20zł zniżki i przyszła w środa czyli wtedy kiedy zaczęli wysyłać. Zapłaciłem z tą zniżką + przesyłka 133 zł. Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ***SPOILER*** W misji, w której trzeba zabić Bankiera nie uzyskałem pełnej synchronizacji, ponieważ nie zabiłem go siedząc na ławce... Byłem ukryty wśród kurtyzan, a on zginął z ręki (miecza) strażnika, którego chwilę wcześniej potraktowałem zatrutym ostrzem... To jest w ogóle możliwe? Pomijam moment gdzie: ***SPOILER*** Chodzimy z rajskim jabłkiem ***SPOILER*** Nie spotkałem się z sytuacją gdzie jeden strażnik zabija drugiego (mogli walczyć nie wiadomo ile, a i tak nikt nie umierał) . Jeszcze jedno. Wspomniałeś, że chodzisz w zbroi Altaira. Czy w momencie gdy Ezio się przebierał, zamiast stroju strażnika, byłeś dalej w szatach asasyna? Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Mam nadzieje że wyjdzie jakiś mod żeby można było po dokańczać mini misje. Link to post Share on other sites
salata31 0 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dzięki za odp. odnosnie ceny. Swoj egzemplarz kupilem w Tesco za... 109 zł Najtaniej jak mozna bylo. Teraz tylko musze gdzies dokupic kody do DLC Rynek trajana i Akwedukty bo w podstawowej wersji gry (a taka wlasnie posiadam) nie ma tych dodatkow... Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 @Shadowx Z tym strażnikiem było tak - potraktowałem go zatrutym ostrzem i się wycofałem by pomyśleć jak tu Bankiera dorwać (on akurat robił obchód) i gdy już zdecydowałem się do niego podejść, misja została zakończona... Strażnik w amoku go ciachnął... Jeśli idzie o Armor of Altair - w misjach gdzie się trzeba było przebrać Ezio był ubrany w AoA Link to post Share on other sites
Chudus 0 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Zakupiłem Edycje Auditore w Saturnie za 139zł Jest AC Rodowód na DVD karty z postaciami z MP (nie wiem po co to komu) Karta z portretem Ezio taka wypukła jakieś tam arty w kopercie + Solo mission Aqueducts i Armor Drachen dla Ezio...nie wiem czy było warto DVD z rodowodem ratuje... Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja myślę że jest w końcu udało im się z optymalizacją. Do trzech razy sztuka jak to mówią. Czasem coś tam przytnie ale to nie taki koszmar jak w dwójce. Z drugiej strony nie wiem czy to zasługa programistów czy mojego SSD, na którym jest ona zainstalowana. Chociaż nieeeeeee pograłem dłużej żeby to dokładnie sprawdzić. Jest lipa jaka była. Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A odblokował ktoś "strój" Raidena? Link to post Share on other sites
Kspeed 2 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 U mnie dwójka chodziła płynnie - 25fps na full ustawieniach, a tutaj na średnich mam 15-20 fpsów. No ale jaki ja mam komputer... - 1GB RAM, 9600GT, C2D 2GHz Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kuźwa ja mam stałe 60 fps tylko co chwila są jakieś przyciny, tak jakby gra się doczytywała bez przerwy. Kurde jak na początku jest ta cała zadyma i atakuje armia to mam stały fps 60 a na głupich filmikach jak jest przejście z jednego ujęcia na drugie to od razu przycina jak cholera. Co za ... !!! Z dwójką miałem to samo. /anger management .daft Link to post Share on other sites
Kspeed 2 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 To można mieć 60fpsów!? U mnie 30 nie przekracza, ale to może przez synchronizacje. Tylko na filmikach jest 60. Link to post Share on other sites
Recommended Posts