sting3572 60 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Używając touchpada kursor zachowuje się tak jak w przypadku myszki z mega jitterem,np.chcąc przesunąć kursor w lini poziomej skacze raz w górę raz w dół,wycelowanie w jakiś konkretny punkt wymaga naprawdę dużo cierpliwości,po wycelowaniu próbuje nacisnąć enter a ten skubaniec przesuwa się o 2-3 mm,nie zawsze mogę mieć podpiętą myszkę więc jest to naprawdę irytujące,czułość mam ustawioną na 6 i wyłączona precyzje,jeszcze mam wrażenie że touchpad reaguje z opóżnieniem,ja mu w lewo a on jakby się zastanawiał:opłaca mi się ruszyć czy nie?,program od lenovo który był wgrany smarttouchpadcośtam(nie pamiętam nazwy) wywaliłem,odniosłem wrażenie że pomogło w niewielkim stopniu,jeśli ktoś ma pojęcie o co chodzi to będę wdzięczny za pomoc,wszystkie sterowniki aktualne,touchpad czysty i zadbany . Cytuj Link to post Share on other sites
stjimmy 42 Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Lapek jeszcze na gwarancji jak się domyślam? Jak nie to dzwoń do Lenovo może coś poradzą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts