NKYRS 0 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! Po pierwsze to chciałem się przywitać, bo to pierwszy mój post tutaj Od jakiegoś czasu planuję kupić dysk ssd. Interesuje mnie Asus Rog Raidr, lecz zastanawiam się również nad innymi opcjami typu raid 0 z dwóch np. samsung 840 evo. Budżet to max 1400 zł. Proszę mi również powiedzieć czym dokładnie różni się 840 evo od 840 pro, ponieważ niektórzy mówią że ten lepszy, a inni że ten drugi. Dysk pod system. ------ Proszę o przeniesienie tego tematu do działu Dyski twarde, napędy optyczne i nośniki pamięci (miałem za dużo kart otwartych i się pomyliłem, przepraszam za kłopot) Edytowane 19 Grudnia 2013 przez NKYRS Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiem placki 37 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wydaje mi się ,że lepszym wyborem będzie Asus ROG Raidr. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ów asus może być lepszy przez fakt, że będzie działal z sata express a 840 nie. Cytuj Link to post Share on other sites
NKYRS 0 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts