SpRiT3 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka karta graficzna z tej strony jest najlepsza do 270zł, proszę nie polecać innych, bo oddałem kartę na gwarancję i kazali wybrać zastępczą. Więc czekam na propozycje. Stronę podaję niżej. Pozdrawiam Strona: http://www.alsen.pl/podzespoly-pc,k20/karty-graficzne,l115/lista.html?&strona=1 Cytuj Link to post Share on other sites
witchesslayer 20 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Podaj model i moc zasilacza i reszte sprzętu (procesor,płyta główna,obudowa) Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 R7 240 Cytuj Link to post Share on other sites
SpRiT3 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Podaj model i moc zasilacza i reszte sprzętu (procesor,płyta główna,obudowa) Po co Ci znać moją obudowę potrzebuje tylko twojego zdania jaka karta z tego grona jest najlepsza Cytuj Link to post Share on other sites
christophorus1 92 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 R7 240 jak kolega wyżej napisał, a co do budy to ja np. z ciekawosci chciałbym wiedzieć w co teraz pchają zestawy z marketów A serio to spytaj czy nie mógłbyś dopłacić kilkadziesiąt zł i wybrać inną-wydajniejszą kartę np takiego hd7770 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts