gryzon01 0 Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Siema:D Jestem tu nowy;P Kupilem se wyrabane sluchawki Crative Fatality na jacka. Kupielm je z mysla o sluchaniu mp3 i graniu w cs'a. Posiadam tez glosniki CREATIVE SBS580 i wnich tez jest problem opisany ponizej. Przechodzac do konkretow to slysze odwrotnie (nie mam pomylonych stron zakladania sluchawek czy zle poustawiane glosniki badz niepoprawnie podlaczane urzadzenia przy karcie dzwiekowej.) Np. Kiedy naciskam w ustawieniach karty dzwiekowej na prawy glosnik to odzywa sie lewy;(. W przypadku subufera kiedy na niego naciskam odzywa sie center (srodkowy glosnik). Za to kiedy podlaczam sluchawki to jest tak samo jak w przypadku glosnikow , czyli kiedy naciskam na prawa sluchawke w ustawieniach karty to odzywa sie lewa. Czasami lubie se ogladnac filmy i bardzo fajnie sie oglada na sprzecie 5.1 Ale co to za ogladanie czy granie jak wszystko slyszysz odwrotnie! Karta dzwiekowa: Speed oparta na chepsecie CMI-8768 Sp1 , Sp1 Sterowniki: C-media CMI 8768 Pomozcie mi rozwiazac ten problem! Chyba pomylilem dzialy , ale innego nie bylo xD :mrgreen: Pzdr. Cytuj Link to post Share on other sites
ancymonek 0 Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a jacki dobrze podpiete masz do karty? Cytuj Link to post Share on other sites
Mateusz Sołtysiak 34 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Na pewno masz źle podłączone kabelki do karty. Spróbuj je poprzestawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 żal mi cie gosciu napenwo zle podłączyłeś kabelki do subwooferawez zmien nastawienie bo chamstwem ciagnie od Ciebie strasznie. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Popieram, jak chcesz żałować to idź na mszę w niedzielę z mamą, forum jest po to, żeby jedni zadawali pytania a inni udzielali odpowiedzi. Jak masz zaniżone poczucie własnej wartości to napisz do Bravo. Cytuj Link to post Share on other sites
entuzjasta789 0 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kugelfangxxx takimi odzywkami nic nie zdziałasz.Osoba zadająca pytanie oczekuje i zakłada że osoby które znają się odpowiedza kulturalnie Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Popieram, jak chcesz żałować to idź na mszę w niedzielę z mamą, forum jest po to, żeby jedni zadawali pytania a inni udzielali odpowiedzi. Jak masz zaniżone poczucie własnej wartości to napisz do Bravo. a ja mam lepszy pomysl...moze niech wejdzie sobie na : zal.pl autentycznie , jest taka stronka , sam sprawdzalem( nie zebym byl uzytkownikiem ) Cytuj Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ale ludzie z takimi rzeczami na forum wychodzić to wstyd skoro słyszy zle to albo kabelki złe ustawił albo niech je podłączy na odwrót i tyle i bezie wszystko ok a tu jakaś afera pomóżcie mi dajcie spokój to nie pomoc społeczna jak zadawać pytania to konkretne a nie jak dziecko 5letnie Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ale ludzie z takimi rzeczami na forum wychodzić to wstyd skoro słyszy zle to albo kabelki złe ustawił albo niech je podłączy na odwrót i tyle i bezie wszystko ok a tu jakaś afera pomóżcie mi dajcie spokój to nie pomoc społeczna jak zadawać pytania to konkretne a nie jak dziecko 5letnie weź daj spokój, jak Ci się nie podoba to nie pomagaj nie moja ani nie Twoja wina że autor ma taki problem a nie inny może to faktycznie lekkie przegięcie od razu na forum z takim problemem się rzucać ale to nie powód żeby tak ostro to krytykować pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ale ludzie z takimi rzeczami na forum wychodzić to wstyd skoro słyszy zle to albo kabelki złe ustawił albo niech je podłączy na odwrót i tyle i bezie wszystko ok a tu jakaś afera pomóżcie mi dajcie spokój to nie pomoc społeczna jak zadawać pytania to konkretne a nie jak dziecko 5letnie weź daj spokój, jak Ci się nie podoba to nie pomagaj nie moja ani nie Twoja wina że autor ma taki problem a nie inny może to faktycznie lekkie przegięcie od razu na forum z takim problemem się rzucać ale to nie powód żeby tak ostro to krytykować pozdrawiam popieram kolegę powyżej Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dobra my tu sie kłoci?y a kolega ma probl?m i co probowales przełaczyc kabelki?dało to efekt ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts