situla94 0 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) A ile bym musiał dać za płytę która umożliwia mi OC - ale by była z średniej półki - zmieściłaby się w 300zł ? ponieważ i tak budżet przekroczyłem i zanim kupie ten sprzęt muszę dorobić kilkaset złotych więc myślę po świętach bym to kupił a jeśli mam dołożyć te 100zł a bd o wiele lepsza od tej to czemu nie, tydzień +/- później komputer kupić to idzie jeszcze wytrzymać sory za ortografie pisałem z telefonu na szybko. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez situla94 Ortografia. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Proca bez "K" i tak za wiele nie podgonisz, więc nie wiem, czy jest sens dokładania do lepszej płyty. 1 Link to post Share on other sites
situla94 0 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jeśli za wiele nie podgonię to jest sens ją podkręcać ? odczuje wtedy różnice czy raczej nie ? Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jest. 0,5 GHz to 1/6 bazowego taktowania, więc jak najbardziej warto, zwłaszcza, że ten Gigabyte na Z68 nie odbiega cenowo od płyty, którą wybrałeś. Link to post Share on other sites
situla94 0 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) No to nic, to myślę nie ma co tu więcej kombinować jeśli chodzi o zestaw w tej cenie, teraz pozostało mi dozbierać brakującą kwotę i działać, a z czasem ulepszać sobie powoli. Dzięki za pomoc, jeśli mówicie że ten zestaw jest ok już to po co drążyć temat jeszcze prawda, może jeszcze poszukam wraz z znajomym jakąś inną płytę główna a może pozostanę przy tym co pisaliście zobaczę. Jeszcze raz dzięki za pomoc pewnie jeszcze tu zawitam jak bd chciał ulepszać sprzęt czy coś Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Nowaj Ortografia. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 W takim razie zamykam, a jeśli będziesz miał jakieś kolejne pytania to pisz PW i otworzymy ponownie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts