Skocz do zawartości

Zotac GTX 770 - awaryjność

Recommended Posts

Na wstępie chciałbym błagać o to żeby żaden z oglądających nie wylicytował za więcej ;)

BŁAGAM NIE LICYTUJCIE, zależy mi ;)

http://allegro.pl/zotac-geforce-gtx-770-dual-silencer-2gb-ddr5-pci-e-i3770506281.html

Jakie jest prawdopodobieństwo ,że grafika się zepsuje po kilku dniach ?

Mam okazję dziabnąć GTXa 770 od Zotaca za 400 zł od znajomego i przydałby się tylko jeszcze do niego blok wodny.

Czy są bloki najlepiej EK Water Blocks do Zotaców (jeśli tak proszę o link do ceneo/sklepu) ?

Max 200-300 zł.

To ten kolega sprzedaje? :D :D

Kolego,wnioskuję że kasa się nie przelewa skoro liczysz na takie coś,a skoro tak to bym nie ryzykował,pamiętaj że chytry traci dwa razy,sam się nieraz przejechałem,co by mu zależało potestować kartę,sprzedać jako sprawną i nie pisać nic o sprzedawaniu jako uszkodzona.Odpuść sobie,lepiej kupić coś na gwarancji a może i trochę słabsze,bądź dla swojego spokoju wpłać ile możesz a resztę dobierz na raty i śpij spokojnie.

Odpuść sobie - śmierdzi wałkiem na kilometr. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wystawia sprawnej karty jako uszkodzonej. Brak możliwości odbioru osobistego również o czymś świadczy.

właśnie miałem o tym wyniku napisać. Jest zdecydowanie za niski. Nawet ten procesor który posiada nie powinien tak zaniżać. Zastanawia mnie czemu nie ma screena z gpuz który pokazuje taktowanie podczas pracy 3d. Nie ryzykuj i nie kupuj.

EDIT. Stary quad nie zamula tak bardzo - mam dwa xeony e5530 (to samo co i7 920) i na GTX670 mam 9500pkt

Edytowane przez kafalar

To ten kolega sprzedaje? :D :D

Nie xd, kolega się wycofał ;) nie wiem czemu, za bardzo się cieszyłem ?

Kolego,wnioskuję że kasa się nie przelewa skoro liczysz na takie coś,

Trochę jej jest, ale zawsze można kupić za mniej ;)

LOL. Pokazujesz kartę na forum, 5 dni do końca i uważasz, że cena zostaje taka jaka jest? Ja ją widzę za minimum 800zł

Nie uważam :), zawsze jednak za mniej.

Edytowane przez Lubiem placki