Lubiem placki 37 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na wstępie chciałbym błagać o to żeby żaden z oglądających nie wylicytował za więcej BŁAGAM NIE LICYTUJCIE, zależy mi http://allegro.pl/zotac-geforce-gtx-770-dual-silencer-2gb-ddr5-pci-e-i3770506281.html Jakie jest prawdopodobieństwo ,że grafika się zepsuje po kilku dniach ? Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 LOL. Pokazujesz kartę na forum, 5 dni do końca i uważasz, że cena zostaje taka jaka jest? Ja ją widzę za minimum 800zł Karta może paść w każdej chwili Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) ja bym sobie odpuścił... brak gwarancji , koleś się z góry zabezpiecza że uszkodzona... odpuść sobie... Edytowane 9 Grudnia 2013 przez duzy213 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Odpuść,odpuść,szkoda by wtopić flotę,a gość coś ściemnia,z dala bije to jakimś wałkiem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Mam okazję dziabnąć GTXa 770 od Zotaca za 400 zł od znajomego i przydałby się tylko jeszcze do niego blok wodny. Czy są bloki najlepiej EK Water Blocks do Zotaców (jeśli tak proszę o link do ceneo/sklepu) ? Max 200-300 zł. To ten kolega sprzedaje? :D Cytuj Link to post Share on other sites
decrypterie 257 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Kolego,wnioskuję że kasa się nie przelewa skoro liczysz na takie coś,a skoro tak to bym nie ryzykował,pamiętaj że chytry traci dwa razy,sam się nieraz przejechałem,co by mu zależało potestować kartę,sprzedać jako sprawną i nie pisać nic o sprzedawaniu jako uszkodzona.Odpuść sobie,lepiej kupić coś na gwarancji a może i trochę słabsze,bądź dla swojego spokoju wpłać ile możesz a resztę dobierz na raty i śpij spokojnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Odpuść sobie - śmierdzi wałkiem na kilometr. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wystawia sprawnej karty jako uszkodzonej. Brak możliwości odbioru osobistego również o czymś świadczy. Cytuj Link to post Share on other sites
kyubi13231 66 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wystarczy przeczytać 4 czerwone komentarze sprzedającego i juz się licytować odechciewa automatycznie :-P Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nikt nie zauważył, że ten wynik z smarka na aukcji jest o jakieś 6k niższy niż być powinien ? Cytuj Link to post Share on other sites
maxishine 78 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No właśnie.. ja na 570 mam 6k, ale z i7 920, ten ma starego quada może to tak zamula. Cytuj Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) właśnie miałem o tym wyniku napisać. Jest zdecydowanie za niski. Nawet ten procesor który posiada nie powinien tak zaniżać. Zastanawia mnie czemu nie ma screena z gpuz który pokazuje taktowanie podczas pracy 3d. Nie ryzykuj i nie kupuj.EDIT. Stary quad nie zamula tak bardzo - mam dwa xeony e5530 (to samo co i7 920) i na GTX670 mam 9500pkt Edytowane 9 Grudnia 2013 przez kafalar Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiem placki 37 Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) To ten kolega sprzedaje? :DNie xd, kolega się wycofał nie wiem czemu, za bardzo się cieszyłem ? Kolego,wnioskuję że kasa się nie przelewa skoro liczysz na takie coś,Trochę jej jest, ale zawsze można kupić za mniej LOL. Pokazujesz kartę na forum, 5 dni do końca i uważasz, że cena zostaje taka jaka jest? Ja ją widzę za minimum 800zł Nie uważam , zawsze jednak za mniej. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Lubiem placki Cytuj Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nie ryzykuj. Lepiej dołożyć trochę i mieć spokojna głowę (czyt. gwarancja) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts