Skocz do zawartości

Poszukuje jakiejś dobrej przygodówki

Recommended Posts

Właśnie ukończyłem drugą część „Syberii" i zdecydowanie polecam, wciąga i to bardzo. Świetna historia, dobre zagadki - warto!

Obecnie kupiłem na Steam „Still Life" na którą się skusiłem po wielu pozytywnych opiniach, niebawem się za nią zabieram.

Warto byłoby też wspomnieć o „The Longest Journey" oraz innych tytułach sygnowanych przez Benoit Sokal'a jak np.„Sinking Island" czy „Amerzone" o której jest wzmianka w pierwszej częśći „Syberii".

Zauważ na daty wydania tych tytułów... ;)

The raven ujdzie :D

Ale od The Walking Dead to nic lepszego nie ma ;/

Tylko widzisz zalezy jak sie na ta gre spojrzy  :)

jeden powie ze super przygodówka 

ale drugi ci powie ze nudna i przegadana gra z  komiksową grafiką

zawsze sa dwie strony medalu :)

Edytowane przez kuba223

Jeżeli nie przeszkadza Ci odrobina strachu, to bardzo dobrą fabułę posiadają obie Amnezje, Gameplayowo lepsza jedynka, dwójka spłycona ale za wg mnie ma lepszą fabułę, i mega wciąga, do tego trylogia penumbry też w konwencji mrocznego horroru, ale kapitalna i ciekawe acz nie jakoś przesadnie trudne zagadki, jeżeli masz mocne nerwy, i nie przeszkadza Ci element surwiwalu, typu kończąca się nafta w lampce, konieczność unikania przeciwników, to gorąco polecam, natomiast jeżeli lubisz spokojne klikanie i główkowanie to nie bedą to gry dla Ciebie. 

• Popieram 2

Jeśli interesują Cię gry trochę innego typu, niż te podane wyżej, to polecam Mafię 2.

Według mnie w swoim gatunku to klasyk. Fabuła naprawdę wciąga, miejscami można się wzruszyć, czy zdenerwować. Bardzo klimatyczna gra z niezłą grafiką, ja na pewno do niej jeszcze wrócę i tobie ją polecam.

Kolejną grą jest Wiedźmin 2. Nieliniowa fabuła, piękna grafika, wciągająca fabuła na podstawie książki Sapkowskiego. Więcej tej gdy już chyba nie trzeba opisywać.

Podałem Ci moje dwie ulubione produkcje, możliwe że sam w nie już grałeś, bo to znane tytuły. Warto również wspomnieć o Battlefield Bad Company 2 oraz Far Cry 1 i 3.

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...