kubapomocny15 242 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Witam poszukuje jakiejś dobrej przygodówki coś z bardzo dobrą fabułą przede wszystkim, może coś w stylu Testament Sherlocka Holmesa Jestem otwarty na propozycje. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez kubapomocny15 Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Właśnie ukończyłem drugą część „Syberii" i zdecydowanie polecam, wciąga i to bardzo. Świetna historia, dobre zagadki - warto! Obecnie kupiłem na Steam „Still Life" na którą się skusiłem po wielu pozytywnych opiniach, niebawem się za nią zabieram. Warto byłoby też wspomnieć o „The Longest Journey" oraz innych tytułach sygnowanych przez Benoit Sokal'a jak np.„Sinking Island" czy „Amerzone" o której jest wzmianka w pierwszej częśći „Syberii". Zauważ na daty wydania tych tytułów... Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A coś z nowszych tyłów? Nie musi być to typowa przygodówka ale gra z bardzo dobrą fabułą. Czekam na spolszczenie do the wolf among us i nowy sezon the walking dead i chce coś w miedzy czasie sobie pograć Link to post Share on other sites
ZeKE102 1 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) The raven ujdzie Ale od The Walking Dead to nic lepszego nie ma ;/ Edytowane 12 Grudnia 2013 przez ZeKE102 Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) The raven ujdzie Ale od The Walking Dead to nic lepszego nie ma ;/ Tylko widzisz zalezy jak sie na ta gre spojrzy jeden powie ze super przygodówka ale drugi ci powie ze nudna i przegadana gra z komiksową grafiką zawsze sa dwie strony medalu Edytowane 12 Grudnia 2013 przez kuba223 Link to post Share on other sites
michal34524 3 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Gry przygodowe od TellTale są najlepsze Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam nowych na forum, dziękuje za wypowiedź, ale pamiętajcie o dodaniu w swojej wypowiedzi "według mnie" czy też "jak dal mnie" bo polecą oszczenienia, taka rada na przyszłość Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jeżeli nie przeszkadza Ci odrobina strachu, to bardzo dobrą fabułę posiadają obie Amnezje, Gameplayowo lepsza jedynka, dwójka spłycona ale za wg mnie ma lepszą fabułę, i mega wciąga, do tego trylogia penumbry też w konwencji mrocznego horroru, ale kapitalna i ciekawe acz nie jakoś przesadnie trudne zagadki, jeżeli masz mocne nerwy, i nie przeszkadza Ci element surwiwalu, typu kończąca się nafta w lampce, konieczność unikania przeciwników, to gorąco polecam, natomiast jeżeli lubisz spokojne klikanie i główkowanie to nie bedą to gry dla Ciebie. 2 Link to post Share on other sites
crazzyiwan 12 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Alan Wake I am alive Nie są to super propo ale zawsze coś. Oczywiście też czekam na walking dead game season 2. Link to post Share on other sites
adam09626 57 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jeśli interesują Cię gry trochę innego typu, niż te podane wyżej, to polecam Mafię 2. Według mnie w swoim gatunku to klasyk. Fabuła naprawdę wciąga, miejscami można się wzruszyć, czy zdenerwować. Bardzo klimatyczna gra z niezłą grafiką, ja na pewno do niej jeszcze wrócę i tobie ją polecam. Kolejną grą jest Wiedźmin 2. Nieliniowa fabuła, piękna grafika, wciągająca fabuła na podstawie książki Sapkowskiego. Więcej tej gdy już chyba nie trzeba opisywać. Podałem Ci moje dwie ulubione produkcje, możliwe że sam w nie już grałeś, bo to znane tytuły. Warto również wspomnieć o Battlefield Bad Company 2 oraz Far Cry 1 i 3. Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mafię 2 i Battlefield Bad Company 2 sobie sprawdzę w resztę już grałem, A co sądzicie o nowym tomb raider? Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Jest jedna fajna starsza gra godna polecenia, Beyond Good & Evil. Link to post Share on other sites
Recommended Posts