RadTang 0 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Spróbuję pogadać z rodzicami, ostatecznie o coś takiego mi chodziło - bliżej 2000. W końcu prawie co chwilę pojawiają się nowe układy więc za kilka lat, przy wymianie to te będą uznawane za góra złom. Różnica między obydwoma zestawami to ok 350 zł. Nie muszę mieć mega detali w każdej najnowszej grze - nie mam 13-18 lat, że mogę sobie pozwolić na ciągłe granie. Zaraz koniec studiów, potem praca. A gram raczej okazyjnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Mastaha 8 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Skąpi rodzice powiadasz;) Pogadamy jak bedziesz kupował cos z wypracowanych przez siebie pieniędzy, może spojżysz na to "skąpstwo" rodziców inaczej. Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No to ten będzie w zupełności wystarczający : http://www.morele.net/inventory/info/yfHk5p/ , a po wpisaniu kodu z forum złożenie i wysyłka bądź pendrive gratis. Cytuj Link to post Share on other sites
RadTang 0 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Skąpi rodzice powiadasz;) Pogadamy jak bedziesz kupował cos z wypracowanych przez siebie pieniędzy, może spojżysz na to "skąpstwo" rodziców inaczej. Wiem, wiem Ale ciężko jest z sensownym kompem do gier poniżej 2000. Ten za 1850 był ok. No to ten będzie w zupełności wystarczający : http://www.morele.net/inventory/info/yfHk5p/ , a po wpisaniu kodu z forum złożenie i wysyłka bądź pendrive gratis. Jest ok. Wezmę montaż i wysyłkę gratis. A nagrywarka DVD będzie ze starego kompa. 60 zł w kieszeni. Jeszcze 20 mógłbym wziąć z dysku - zamiast 1 TB to 500 GB ale to się nie opłaca. 500 GB za 20 zł ? To jak za darmo. Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A napęd stary jest na sata czy na ata [ wąska czy szeroka taśma ] Cytuj Link to post Share on other sites
RadTang 0 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A napęd stary jest na sata czy na ata [ wąska czy szeroka taśma ] Niestety nie wiem nic poza tym, że jest to jakiś LG Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jak pisałeś ze to 7 letni sprzęt to jak nic ata, więc napęd też. Cytuj Link to post Share on other sites
RadTang 0 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No dobrze, te 60 zł aż tak mocno nie będzie szkodzić. Bez softu bo nero mi niepotrzebne. Używam innego, darmowego programu. Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts