MrGargamel 11 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 witam zamierzam sobie kupić ps3 ale nigdy nie miałem w ręce pada jaką polecacie grę do nauki obsługiwania go tylko oprócz fify Link to post Share on other sites
wojo12 54 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Dark/Demon Souls. Tutaj musisz się nauczyć grać na padzie Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 ale chodzi mi bardziej o to żeby gry właśnie były łatwe do obsługiwania padem bo co mi z tego że będę grał w takie trudne gry i cały czas padał oczywiście jeśli ogarnę trochę bardziej pada to zacznę grać w trudniejsze gry a nawet fps ale to nie na początku a Uncharted 3 jest trudny w obsłudze padem? Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 NA rowerze jeździć umiesz ? To i padem się grać nauczysz. Nic ciekawego tu się nie da napisać. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts