AravaL 5 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Moje pytanie brzmi który system jest lepszy i dlaczego ? Cytuj Link to post Share on other sites
filo301 272 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 http://bit.ly/1bofNhk Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Po kilku ładnych latach spędzonych z Siódemką przesiadłem się w tym tygodniu na 8.1 i zbyt wielkich różnic nie widzę. Nowy interfejs wymaga przyzwyczajenia, ale poświęcenie paru minut na jego konfigurację sprawiło, że obecnie ciężko mi już wyobrazić sobie powrót do starego systemu. Wszystkie programy działają dokładnie tak samo. Jedyny problem mam z nagrywarką Blu-Ray, która pomimo upgrade'u firmware i użycia różnych programów, nadal nie chce nagrywać płyt BD z prędkością wyższą niż x1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 http://www.purepc.pl/karty_graficzne/windows_81_vs_windows_7_test_kart_graficznych_i_procesorow?page=0%2C0 Polecam lekturę. Po zapoznaniu się z artykułem nie będziesz miał wątpliwości. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wszystkie programy działają dokładnie tak samo. W takim razie jaki jest / był sens przesiadki? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Przede wszystkim ciekawość i fakt, że po 4 latach Siódemka najzwyczajniej mi się znudziła. Poza tym system, podobnie jak większość wydatków na kompa, mogę sobie wrzucić w koszty. Cytuj Link to post Share on other sites
AravaL 5 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zdecydowałem że zostane przy 7 Jedynie może troche interfejs sobie pozmieniam Cytuj Link to post Share on other sites
filo301 272 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Dobry wybór, do win8 przyciąga mnie krótki czas uruchamiania, ale brak kompatybilności z programami których używam dyskwalifikuje go. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez filo301 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts