Baniak69 0 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Malo dostepny ale jest - tak?? bo juz sie sam pogubilem. Tak czy siak juz kupilem HS i jestem zadowolony - jeszcze tylko HDMI i bedzie ok - dlatego chyba ta karte jutro kupie i sie zobaczy co i jak. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 i Heroes IV ta gram ma takie memory leak'i, że nie chodzi dobrze na żadnym sprzęcie, chyba że to w końcu naprawili, nie wiem nie ruszałem od daaawna druga sprawa z grafą proszę do odpowiedniego działu Cytuj Link to post Share on other sites
Baniak69 0 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 spoko - juz sprawa grafiki zalatwiona w odpowiednim dziale. dzieki za pomoc - i dam znac czy sprawa polaczenia HDMI sie wyjasnila Karta zakupiona i zainstalowana. Połaczenie HDMI aktywne tylko teraz prosze niech ktos mi pomoze z tym malym problemem a mianowicie dookola pulpitu mam czarna ramke za ktora nawet myszka nie wyjade. Czy ktos wie co tu trzeba zrobic ?? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 wyłącz skalowanie w sterowniku Cytuj Link to post Share on other sites
Baniak69 0 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 zrobione trzeba bylo przesunac z 10% do 0 - samo wylaczenie jakos nic nie dalo temat uwazam za zamkniety - dziekuje wszystkim za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts