duzy213 14 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 witam , koledzy posiadający takową płytę instalowaliście bios 2,4 ??? , pytam się bo miałem problemy z zainstalowaniem , mysłałem że płytę nawet uwaliłem... miedzy czasie znikł mi głośniczek systemowy ,,brak pipnięcia przy uruchomieniu ,piszę dlatego że zauważyłem że na stronie asrocka znikł bios 2,4 jest poprzedni 2,3 , pytanie moje czy oprócz bibka zauważyliście jakieś inne kwiatki i czy warto wrocić do poprzedniego biosu??? Cytuj Link to post Share on other sites
shakal84 25 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Ja od kupna płyty mam wgrany bios 2.30 i od poczatku nie mam "pipka" bo i w sumie po co skoro jest wyświetlacz kodów . Co do tego czy warto wracać, to zależy czy komp jest stabilny, jak sprwuje sie po OC itp. Czym sie te problemy objawiały ? Edytowane 7 Grudnia 2013 przez shakal84 1 Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 dzięki kolego za zainteresowanie tematem , komp niby stabilny nic nie zauważyłem poza pipkiem...chyba??? Cytuj Link to post Share on other sites
shakal84 25 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Możesz pokrótce opisać co było problemem przy aktualizacji biosu ? jakim sposobem robiłeś aktualizacje ? bo są trzy Instant Flash, DOS, i Windows. Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 hejka . za pomocą ..windowsa,, ściągnąłem wypakowałem i restart po którym czarny ekran i nic nie można było zrobić .... system ruszał dopiero po resecie biosu... , bios udało się wgrać przez ,,dos,, z pena..., niby teraz jest wszytko ok ale widocznie był problem skoro 2,4 znikł ze strony.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts