MrGargamel 11 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Witam czy jeśli kupię PS + na allegro np. od Keye na 365 dni to mogę go wpisać bez karty kredytowej czy w tym wypadku również muszę mieć kartę. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
fin3st 1 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie potrzeba podawać karty. Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na pewno? Bo jak czytałem to wiele osób pisało, że nie da się zakupić PS + bez podawania karty kredytowej. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Poszukaj trochę. http://forum.benchmark.pl/topic/94157-playstation-plus/ Karta jest konieczna w przypadku wbijania kodu na 30/90/365 dni zakupionego na allegro. Karta nie jest konieczna, jeżeli kupujemy zdrapkę o wartości pieniężnej (taka), dzięki której doładowujemy swoje konto PSN żywą gotówką i dopiero nią płacimy za ps plus. Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) No tak tylko niektórzy piszą, że jak się kupi na allegro to nie potrzeba karty. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ziomek, jest tak jak napisałem wyżej. Kup sobie kupon pieniężny i karty nie trzeba wtedy. To jest info ze strony sony. Pisz jak człowiek. Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No tak tylko niektórzy piszą, że jak się kupi na allegro to nie potrzeba karty. Zmartwię cię, ale jak kupisz zdrapkę na plusa to i tak aby ją aktywować musisz mieć podpiętą kartę. Inaczej się nie da. Kilka dni temu aktywowałem kod ze zdrapki na 365 dni i automatycznie mi przestawiło subskrypcję plusa na włączoną - bez problemu ją wyłączyłem, ale podanie karty i tak było konieczne (Subskrypcja plusa pod koniec trwania chce automatycznie się odnowić i pobrać kasiorkę z karty - można to wyłączyć). Więc jedyny sposób to kup np. w MM dwie zdrapki po 100zł i na PSNie kup sobie później plusa - nie potrzeba ci wtedy karty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts