forum_forum 8 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Mam problem. Swiezy system, na poprzednim wystepowalo podobne zjawisko.Standardowo evga+rivatuner statistic+ hwinfo chcialem zainstalowac zeby miec wiecej danych podczas gry na temat podzespolow. Wszystko poprawnie ustawilem, ale przy wlaczonym hwinfo, co jakis czas systematycznie przycina mi delikatnie gre+dzwiek w niej. Po wylaczeniu hwinfo wszystko smiga doskonale. Czym moze byc to spowodowane, moze musze przestawic jakas opcje w tym programie.Prosze o wskazowki, dzieki. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrasta 2 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 co za sprzęt masz? Cytuj Link to post Share on other sites
forum_forum 8 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 i5 3570, 670, 16gbRam, zasilacz chieftec 650, obudowa silentum regnum l50 http://i.imgur.com/hgraPEe.png To jest problemem, przy scan interval przycina... Zaraz po zakupie pc nie mialem tego problemu, teraz na swiezym formacie nawet wystepuje. Nie wiem czy ma jakies znaczenie zmiana zmiennych srodowiskowych z sytemowego dysku pod hdd... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts