lukasz117722 1 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Witam.Od jakiegoś czasu ustawiłem w telefonie blokade ekranu - żeby odblokować trzeba było wprowadzić kombinację wzoru który ustawiłem.No i mój młodszy brat po klikał tak dużo razy i teraz pisze w tel "Zbyt wiele prób narysowania wzoru" . "aby odblokować zaloguj się przez Google" i tu fant jest w tym że nie znam loginu i hasła do konta Google...Proszę o pomoc moj tel to Bambook s1 Chińsko-LG-owy(ekran od producenta LG) Myślę że producenci androida tworząc blokadę i w trakcie jeżeli by klient nie znał loginu do konta google to jest jakaś metoda by odblokować ekran ... Cytuj Link to post Share on other sites
Quniz 22 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Musisz przy odpalaniu telefonu wcisnac kombinacje przyciskow aby dostac sie do recovery poszukaj w necie jakie to klawisze tam wykonujesz Factory Reset tylko wiaze sie z tym to iz wszystkie aplikacje I zmiany w telefonie zostana przywrocone do stanu fabrycznego:) Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz117722 1 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 tylko nie wiem co to za kombinacja i w internecie nic nie pisze. Cytuj Link to post Share on other sites
Quniz 22 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Sprubuj przycisk sirodkowy sciszania i wlaczania Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz117722 1 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 tez nic.jest jakis inny sposob na odblokowanie?Czy mam już się pożegnać z telefonem przez jakąś pierdo***ą blokade... Cytuj Link to post Share on other sites
Quniz 22 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Nie poprostu musisz pobrubowac rozne kombinacje klawiszy przy uruchamianiu zaznaczam. Iz masz wcisnac wszystkie naraz I czekac az sie odpali wkoncu sie uda Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Quniz Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz117722 1 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 1.A to trzeba jak się telefon włącza? czy przed włączeniem?? 2.Ja środkowy przycisk mam dotykowy, jest jakaś różnica między nie dotykowym??? 3.Skąd wiesz że mój telefon takie coś(tą kombinacje i recovery)posiada??? 4.Każdy telefon ma jakąś kombinacje?? Cytuj Link to post Share on other sites
warnisty4321 54 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie każdy smarphone posiada recovery. Ale warto sprawdzić Naciskaj cały czas klawisz ściszania/podgłaszania i włącz smarphona. Spróbuj te 2 opcje . Lub zamiast naciskania przytrzymaj . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts