patrykblu 0 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Cześć! Chciałbym sobie kupić jakiś telefon do 1100zł jest jeden problem nie wiem jaki? Telefon będzie szczególnie używany do gier oraz aplikacji(chciałbym żeby telefon chodził płynnie i nie miał denerwujących ścięć w grach , dzwonienia, słuchania muzyki. Mam na oku LG Nexus 4. System telefonu wolałbym androida bo boję się tego windows'a 8 . Jak macie jakieś propozycję co do innych telefonów proszę śmiało pisać. Prosiłbym jedynie nie o telefony Sony,ponieważ mam aktualnie Sony Xperia J i denerwujący jest dla mnie ekran tego telefonu. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Poczytaj inne tematy, co chwila pojawiaja sie podobne pyania. Nexus bylby ok w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 nowy , używany ?? moge Ci polecić --> LG L9 , LG L9 II , LG Nexsus 4 , LG 4X HD , SGS 3 , Jiayu G4 Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Lg optimus g i galaxy s3 lte Cytuj Link to post Share on other sites
daker836 15 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) do dzwonienia odradzam lg z seri L bo jakość rozumow nie jest najlepsza najodpowiedniejszym wyborem są wedłlug mnie: lg optimus g i nexus 4. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez daker836 Cytuj Link to post Share on other sites
patrykblu 0 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 nowy , używany ?? moge Ci polecić --> LG L9 , LG L9 II , LG Nexsus 4 , LG 4X HD , SGS 3 , Jiayu G4 Nowy Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tylko Android ? Cytuj Link to post Share on other sites
patrykblu 0 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Może być ten windows 8 ale wolałbym raczej androida. Mógłbym prosić o pełną nazwę LG optimus G bo gdy szukam tego telefonu pokazuje się tylko LG swift G lub LG optimus G pro Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Lg Optimus G to jest to samo co LG Swift G. LG Optimus G Pro to inny smartfon. Cytuj Link to post Share on other sites
patrykblu 0 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Z wszystkich modeli spodobały mi się LG Optimus L9 II oraz LG Swift G. Tylko nwm który wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Swift g Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 LG Optimus G jest lepszym wyborem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Za 1100 zł spokojnie kupujemy Lumię 920 - która jest szybsza i płynniejsza niż Adroidy, ma super jakośc wykonania, znakomity dźwięk i aparat. I na 100% jest szybsza i lepiej wykonana od Optimusa G i mamy pewność, ze po roku będziemy mieli aktualizacje. W przypadku Androida wsparcie trwa najczęściej rok. umia ma do 2016 roku. Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Tylko w androidzie mamy funkcjonalność i aplikacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 W Lumi mamy 300 000 aplikacji i ponad 25 000 gier. Jakiej funkcjonalnosci brakuje Lumii? Może płynnego i szybkiego działania? Może długiego i pewnego wsparcia? A może darmowych aplikacji dedykowanych jak nawigacja HERE Drive? Może jakość wykonainia i spasowania porównywalna z iPhone? Bo dla mnie najwazniejszą funkcjonalnością jest to, by telefon ZAWSZE dzialał płynnie i szybko, bym nie musiał kombinować z wgrywaniem nieoficjalnych ROM'ów, by aplikacji i gry zawsze działały bez spowolnień i zacięć. By strony internetowe się szybko wczytywały. To wszystko ma Lumia 920 - mamy sprzęt o któryy NIE musimy się martwić przez najbliższe 3 lata. Owszem nie można wgrywać "customowych" ROM'ów - ale nie sa potrzebne, bo system dziął płynnie i nie ma potrzeby poprawiać tego samemu. Wygląd? Jeśli zmiana wyglądu ma być najważniejszą wunkcjonalnością to mocno coś nie tak? Zacina się , nie ma wsparcia? Ale wygląd ma :) Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ale jeśli chodzi o telefon za 1300 zł to nie odczuje się aż tak dużej różnicy a gier i aplikacji jest znacznie więcej Cytuj Link to post Share on other sites
warnisty4321 54 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Co do wygladu. To on przeklada sie na funkcjonalnosc. Pulpity sa potrzebne wielu osobom. A co do wykonania. Ja stawialbym te2 smartphony na tym samym miejscu. Gdzie niby lumia jest lepiej wykonana? Tyl, przod? Nie chce sie tu klocic ale wykonanie na bardzo podobnym poziomie. A co do wyboru miedzy systemami. Niech autor sam wybiera. Nie ktorzy wola prostote-WP , a nie ktorzy bardziej rozbudowany system ktory mozna modyfikowac-android. Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Na WP8 możesz zmieniać wielkość i kolor kafelków, możesz je sobie ustawić kolorystycznie według tematu. Co za problem? Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Tabalan Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts