vuodi 1382 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Popieram przedmówcę. Zero dźwięków z cewek, chłodzenie ciche pod obciążeniem, ładna bardzo Dosyć gorąca. Max temperatury np w Crysis 3 - 80* I co do Asus'a - gdybyś już nabył to zrób update BIOS'u karty ( na stronie producenta jest poprawiony do pobrania ) Wcześniej karta mi powodowała crashe po wyjściu z gry, po wgraniu poprawki BIOS'u jest wszystko cacy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Czyli vuodi temat ogarnięty? Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 @up: jak najbardziej Cytuj Link to post Share on other sites
sytams 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ja do tego grona dorzuciłbym gigabyte... parę dni temu też miałem podobny problem i byłem mocno napalony na evgę ale skończyło się na gigabajcie... , też mówiłem gwarancja jakość itp , ale uświadomiłem sobie że karty nie trzymam dłużej niż półtora dwa lata no i 7 dych na drodze nie leży... a po przeczytaniu tego... http://www.techpowerup.com/reviewdb/Graphics-Cards/NVIDIA/GTX-770/ wybór był oczywisty... , jeśli będziesz brał od morele warto zadzwonić i się potargować kurde, kupiłem evge i płyte za prawie 2k.. może bym utargował kebaba ;D bez jaj ile można utargować za zakup, powiedzmy do 2k? Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) powiem tak ,fon kosztuje 20- 50 groszy??? ja utargowałem dychę niby nic ale zawsze... myślę że na kebaba dałbyś radę... Edytowane 3 Grudnia 2013 przez duzy213 Cytuj Link to post Share on other sites
korbotrom 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Ja bym brał asusa. Z tym grzaniem to chyba nie do końca tak..chłodzenie cuII roznosi temperaturę po całej konstrukcji, gdzie ciepło w innych układach chłodzących skupia się wyłącznie na układzie graficznym, polecam poprzeglądać zdjęcia z kamer termowizyjnych <http://www.guru3d.com/articles_categories/videocards.html , są przy większości recenzj > Co do gwarancji... i tak pewnie będziesz chciał nową po tych trzech latach, więc nie widzę sensu dłuższej gwarancji w temacie kart graficznych, niż to co oferują... Edytowane 3 Grudnia 2013 przez korbotrom Cytuj Link to post Share on other sites
insader 18 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jeśli np. zdecydowałbym się na ASUSa to warto z tego sklepu? http://www.elektronicznyswiat.pl/produkt/71321.html Jak dotąd sprzęt komputerowy kupowałem na agito/morele a o tym elektronicznyswiat.pl nic nie słyszałem. Cytuj Link to post Share on other sites
korbotrom 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 nigdy nie korzystałem, ale opinie na ceneo niby pozytywne...zawsze możesz kupić na morele, tylko wcześniej zadzwonić i wytargować jakąś zniżkę Cytuj Link to post Share on other sites
insader 18 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jednak tam nie biorę. Wy serio z tymi zniżkami?? Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 serio , tak jak pisałem... zadzwoniłem do morele i spytałem się czy dostanę rabat??? spoko gościu poklikał w klawiaturę i rzekł dychę mogę dać , ja wiem że są to śmieszne pieniądze ale są... na dzień dzisiejszy morele ma u mnie dużego plusa... Cytuj Link to post Share on other sites
korbotrom 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 wiesz, wg. prawa targować się można o wszystko <http://metromsn.gazeta.pl/Portfel/1,135229,14600247,Targowac_mozna_sie_wszedzie__Dlaczego_chcemy_placic.html >, wiesz, dzięki takim akcjom plusują u klientów...patrz kolega wyżej Cytuj Link to post Share on other sites
insader 18 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Napisałem do morele i dostałem 40zł zniżki. Dzięki wszystkim za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 czyli plusik się należy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts