Thosak 2 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam, poszukuję gry RPG, ma być ona długa, rozbudowana,ma posiadać dobrą fabułę, najlepiej żeby miała klimat "średniowieczny". Z góry piszę że grałem w Skyrim, Gtohic 1,2,3, i Fable Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Może tak Kingdoms of Amalur: Reckoning, http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=15378 mi się bardzo podobał system nawalanki Osobiście polecam jeszcze Dragon Age i Diablo II Edytowane 1 Grudnia 2013 przez sshadowek 1 Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 jak skyrim się podobał zobacz poprzednie odsłony TES, szczególnie Morrowind z wszystkimi dodatkami jest ekstra długi, z jednej strony trąci już myszką jeśli chodzi o grafikę, z drugiej - od czego są mody na PC jest też Fable III, lost chapters lepszy ale nadal nie jest źle z innych tytułów: Wiedźmin obie części Neverwinter Nights obie części Jade Empire Dragon Age, choć uprzedzam dwójka słabsza oba Drakensang'i tez ujdą jak nie przeszkadza ci infantylna fabuła, postaci i dialogi z mniej "średniowiecznych" oba KotOR'y - świetna fabuła Fallout New Vegas Vampire the Masquarade: Bloodlines seria Mass Effect Deus Ex i późniejszy Human Revolution z klasyków absolutny fabularny numer jeden: Planescape: Torment zaraz za nim oryginalne Fallout'y oraz Arcanum później serie Icewind Dale oraz Baldur's Gate 1 Link to post Share on other sites
jimhaumman 33 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Dark Souls-fabuła jest tylko sam musisz ją szukać,obowiązkowo pad i kilka modów. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez jimhaumman Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Seria Eye of Beholder, Ishar i Elvira Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Może tak Kingdoms of Amalur: Reckoning, Również mogę polecić. Gra na naprawdę wieeeeeele godzin. Różnorodne misje, świetny crafting, bardzo wciągająca. Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dark Souls. Najlepsze w niej jest to ze jest dluga, bardzo ciekawa, i mimo swojego rozmiaru to ta gra sprawi ze zapamiętasz każdy zakamarek lepiej niż własne piec palców. ja tak mam Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Zapomniałeś dodać, że podczas gry będzie dość mocno przeklinał i rzucał znajdującymi się pod ręką przedmiotami Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Path of Exile - to bardziej hack'n'slash niż cRPG ale pograć mozna. Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dokładnie. Jeśli będzie grał bez neta to wszystkie przekleństwa sobie przypomni jak się spotka z braćmi Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts