Bochelek 5 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Hej! Na święta chciałbym zrobić sobie prezent, czyli smartfon. Fajnie by było, gdyby cena nie przekraczała 700zł, bo muszę jeszcze kupić coś innym osobom. Moje wymagania: - ekran 4,3'' - 4,5'' - system Android - dobry aparat do filmów i zdjęć - mocna batteria Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
eross 13 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Chcesz kupic nowy czy moze byc uzywany? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bochelek 5 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Nowy. S4 mini jest piękny i spełnia moje wymagania ale ta cena... Może warto? http://www.ceneo.pl/25722310 Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Bochelek Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Moja propozycja to moto g. Jest rewelacyjna jak na swoją cenę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Nowy. S4 mini jest piękny i spełnia moje wymagania ale ta cena... Może warto? http://www.ceneo.pl/25722310 Nie 2 rdzenie cortex a5 i adreno 203 to słabizna. W tej cenie kupisz spokojnie xperie L ze znacznie mocniejszymi podzespołami tj 2 rdzenie krait albo Lg l9, który jest słabszy hardwarowo niż xperia ale i tak znacznie lepszy niż Galaxy core. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Synergia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 a mam pytanie które odbiega trochę od tematu czy wie ktoś kiedy mniej więcej moto g będzie sprzedawany na allegro ( chodzi mi o 16 gb z gwarancją chociaż serwisową ) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Ostatnio zakochałem się w nowym fonie (na razie nie ma go w PL)..............................chodzi o: MOTOROLĘ MOTO G (pierwszy fon pod zarządem google. Cena? Na allegro importowany z UK = 750!!! http://i.imgur.com/VNgCXZ0.jpg Edytowane 1 Grudnia 2013 przez walazz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bochelek 5 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Czyli wziąć MOTOROLĘ MOTO G? Mogę prosić o najlepszą ofertę na allegro? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 żeby nie było takiego hohoho rozsiewanego na forum to ma 4 rdzenie ale tylko cortex a7 W tej enie masz jeszcze Xperie L z 2 rdzeniami krait a każdy z nich jest 80% wydajniejszy niż pojedyńczy rdzeń a7.... xperia L ma także 2 lata gwarancji a moto g sprowadzane z uk ma jedynie 1 rok gwarancji i nie ma ładowarki w zestawie ( tylko chyba 2gie plecki) NAtomiast moto g sprzedawana w Niemczach ma 2 lata gwarancji i ładowarke w zestawie. Duzym plusem jest na pewno ekran. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bochelek 5 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 em... Ładowarkę można kupić osobno? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts