sshadowek 127 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Od dłuższego czasu myślałem nad kupnem PS vity. I już na 99% jestem zdecydowany. Mam tylko pytanie o ps plus. Słyszałem że są darmowe gry na ps vita, ale jak to do końca jest ? Jest kilka wybranych tytułów które można pobrać i zagrać czy pobierasz co chcesz ? I czy karta 16gb wystarczy na te 5 gierek na konsolce ?Z góry dzieki Link to post Share on other sites
WawelxD 7 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam . Tutaj masz info na temat ps+ - http://pl.playstation.com/playstationplus/?tab=gamecollection Miejsca myślę że wystarczy A tutaj dopisze jeszcze takie info bo możesz nie zauważyć xD - "Dołącz do PlayStation Plus, aby odkryć i poznać najlepsze miejsce do gry. Korzystaj z dostępu do trybu multiplayer online PS4 i co miesiąc pobieraj najwyżej oceniane* gry dla swoich systemów PS4, PS3 i PS Vita przez cały okres członkostwa." Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Ok dzieki. A jest tu ktoś kto posiada tą konsolke i może mi opowiedzieć jak się sprawuje ? Edytowane 30 Listopada 2013 przez sshadowek Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dobrze się sprawuje. Gier nie kupuje, gram w to co dają w plusie i jest dobrze. Sam sprzęt bardzo dobry i jako dodatek do "dużego" sprzętu nadaje się idealnie Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) A i w jaki sposób mogę wykupić ps plus ? Przelew ?Nie posiadam ani karty kredytowej ani paypala także Dobra już nie trzeba, poszukałem i znalazłem. Dzieki za wszystko. Edytowane 30 Listopada 2013 przez sshadowek Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak będziesz kupować gry cyfrowe i z plusa,na długo 16gb nie wystarczy ale można kopiować gry na PC.Pamiętajcie że kody od 14dni lub na miesiąc wymagają konta bankowego,a jeśli się z kończy termin to pobiera dalszą opłatę plusa ale bez obawy można to wyłączyć opcjach ps+,reszta od 3 miesięcy do 365 klucz już nie wymaga karty bankowej,to tyle Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jak będziesz kupować gry cyfrowe i z plusa,na długo 16gb nie wystarczy ale można kopiować gry na PC.Pamiętajcie że kody od 14dni lub na miesiąc wymagają konta bankowego,a jeśli się z kończy termin to pobiera dalszą opłatę plusa ale bez obawy można to wyłączyć opcjach ps+,reszta od 3 miesięcy do 365 klucz już nie wymaga karty bankowej,to tyle Dzięki Link to post Share on other sites
Recommended Posts