kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Nagrałem filmik do mojej recenzji ale nie wiem jaki jest dobry program do obróbki wideo :> Możecie coś mi polecić ważne żeby był darmowy i funkcjonalny Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Obróbka wideo?? a dokładniej co chcesz zrobić z tym filmikiem?? Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Chcę dodać napisy,muzykę i skompresować bo 5 minut zajmuje mi 1GB miejsca na dysku Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Windows Movie Maker Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Za darmo po polsku i ma dobre opinie wszystko co chciałem zobaczymy jak to w praktyce wygląda Ale trochę duży mam nadzieję że się opłaca :> Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dodanie napisów, skompresowanie i bodajze dodanie muzyki obsłuży programik "AVI ReComp" Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Bodajże ?? Czyli nie wiesz czy na pewno ;P a mi chodzi o pewne informacje ;)w google sam mógłbym wyszukać ale wolę się sugerować opiniami doświadczonych użytkowników Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 W tym programie konwertowałem i dodawałem napisy i tych funkcji jestem pewien. Ale co do dodania dźwięku nie jestem pewien. Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ok to sprawdzę sobie a są jeszcze jakieś programy na których dobrze wam się pracowało ? Cytuj Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Sama konwersja, zmiana rozdzielczości w programie Any wideo converter. Program do konwersji obsługujący wielowątkowość AV Video Converter. Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Bardzo dobry będzie program Sony vegas 7.0-9.0 masa możliwości konwersji rozdzielczości formatu itd itd. Bardzo rozbudowane możliwości edycji filmu, różne napisy efekty. Jak się opanuje dobrze program można czynić cuda Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Sony polecał mi kolega ale bez konkretów powiedział że fajny jest "Sony coś tam" To też sprawdzę I jeśli sprawdzi się program Sony Vegas to raczej przy nim zostanę Dzięki wszystkim za rady ale jeśli macie jeszcze jakieś propozycję jestem na nie otwarty Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A ja polecę programik SUPER - Simplified Universal Player Encoder & Renderer (nie wpisujcie w google "SUPER download" bo wam przedziwne rzeczy wyjdą), ale on tylko konwertuje... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts