MrGargamel 11 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) witam szukam smartfona do 800 zł który ma najlepszy procesor i układ graficzny do gier a także jest kompatybilny z większością tytułów bo wolę kupić lepszy 2-rdzeniowy procesor niż 4-rdzeniowy słabszy również na telefonie będę oglądał filmy muzyka internet i te sprawy i chcę aby telefon był nowy więc nie podawajcie mi takich telefonów jak XT czy XSP które kosztują grubo ponad 850 zł i system android Edytowane 29 Listopada 2013 przez MrGargamel Cytuj Link to post Share on other sites
Piechutus 12 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 W tej cenie wydaje mi się że najlepsze by były albo Swift L9 albo Galaxy S2 z naciskiem na ten pierwszy model bo jest nowszy Cytuj Link to post Share on other sites
Frantic 13 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) S2 to już mimo wszystko trochę dziadek. Nie lepiej rozważyć tegoroczną Xperię L? Technicznie bardzo podobnie, poza tym, ze aparat robi ciut gorsze zdjęcia, a wydajnościowo nawet ciut lepiej. I ma się świeży sprzęt. Jak nie stać na SP, to brałbym L. Ostatnio XL dostała aktualizację do Androida 4.2.2, sam telefon, jak i rozmaite gry, śmigają jak burza, Edytowane 29 Listopada 2013 przez Frantic Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 no właśnie nad nią się zastanawiałem a czy po update 4.2 dotyk sie poprawił ( bo w 4.1 był podobno dość słaby) Cytuj Link to post Share on other sites
Frantic 13 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) W 4.2.2 jest odczuwalnie lepiej, choć ja i w 4.1.2 niespecjalnie narzekałem na ten aspekt, acz zdarzało mu się "gubić" dotyki. Teraz zjawisko to obserwuję znaacznie rzadziej. Generalnie telefon mam od przeszło 1,5 miesiąca i jestem bardzo zadowolony, cieszę się, że nie rzuciłem się jednak na starego S2, bo też go rozważałem. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Frantic Cytuj Link to post Share on other sites
MrGargamel 11 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 a w grach wszystko w porządku dobrze się steruje? Cytuj Link to post Share on other sites
Frantic 13 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) W strzelankach, takich jak Modern Combat 4 problemów nie ma. Problemy występują jedynie w grach, które wymagają precyzyjnych i szybkich tapnięć w małe punkty, jak np. tycoony. Czasem trzeba się natapać w jedno miejsce, żeby zaskoczył, acz na szczęście zdarza się to rzadko. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Frantic Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts