TRR77 1 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam, mam pytanie- co najlepiej kupić w Stanach. Po prostu mam taką możliwość, a nie wiem co faktycznie warto byłoby ściągnąć, myślałem nad Nexusem 5, którego u nas nie ma, ale może jest coś ciekawszego? Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Amerykańskie LTE (internet 4G) nie będzie u nas (Europa) działało. Wiesz o tym? Edytowane 28 Listopada 2013 przez Tabalan 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Może jakieś ajpady i makbuki :E 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Sprzęt Japcakowy - zawsze się znajdą jelenie, które przepłacą 2x za nadgryzione Jabłko :) na obudowie (sam swego czasu przepłaciłem ) W przypadku sprzętu z modemami GSM nalezy dobrać czestotliwości - bo się okaże, że w Polandi nie działa. :) Można za to spokojnie przywieść np. topowe Karty Grafiki, Procesory, aparaty, a konkretnie lustrzanki, obiektywy, ale dobre. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts