legolass97 56 Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam w byłem dziś w salonie plusa i pytałem się o telefony bo chcę w piątek pójść przedłużyć umowę. No więc pytałem się o LG L5 II i przy doładowaniach 48x30zł kosztuje 150zł. Ale polecili mi w plusie telefon Kazam 4 za 1zł przy 36x30zł.Tylko że te Kazamy weszły na rynek dopiero w tym miesiącu i trochę boje się ryzykować. Ale za to Kazam ma 2-rdzeniowy procesor 1GHz a LG L5 1 rdzeniowy 1GHz.Reszta parametrów podobna ale boję się tego że nic o nim w sumie nie wiadomo. A nie chcę aby się rozleciał po miesiącu czy bateria trzymała pół dnia. Chciałbym trochę pograć w gry i posiedzieć w miarę komfortowo w internecie.Więc czy warto ryzykować według was ( nie patrząc tylko na parametry ) ale ogóle jak sądzicie. Ten Kazam to niby nowa firma HTC ale z nimi też nie miałem do czynienia.Do tego Kazama chyba nawet nie ma futerału nad czym też by mi zależało.I LG L5 II ma wyświetlacz IPS.Więc jak myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Po 1. nie warto pchać się w takie mixy, dodatek jesteś związany na 3 lata lub więcej, utopisz kupę kasy i jeszcze będziesz musiał dołożyć do telefonu - IMO głupota. Zobacz sobie ofertę na kartę Nju mobile, Formula mini max itp. a smartfona kup osobno np na allegro. Wyjdzie taniej a masz pełną kontrole nad wydatkami i w każdej chwili możesz zmienić ofertę gdy pojawi się atrakcyjejsza. Po 2. Oba modele to totalne budżetówki i będą po prostu mulić. Szkoda nerwów Lepiej dozbierać do czegoś nieco lepszego. Jeśli system nie ma znaczenia to rozejrzyj się za Nokia Lumia 520, jest nawet nieco tańsza od LG a system będzie chodził nieporównywalnie szybciej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts