franas07 0 Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Witam dzisiaj zdarzył sie maly wypadek zapalajac światło w domu wybuchł halogen i wywaliło korki w domu z moim komputerem nic się nie stalo ale u mojego brata podczas włączania komputera wyskakuje komunikat : "missing operating system" wlorzylem plytke z windowsem 7 i chciałem zrobić format ale jak ustalam juz wielkosc partycji i naciskam dalej to wyskakuje blad w stylu nie wykryto partycji nie można kontynowac odpiolem dysk podłączyłem u mnie i wszystko dało sie zrobic zainstalowalem nowy system , u mnie dziala ale u brata dalej błąd "missing operating system" przy uruchamianiu, w tym wypadku chyba płyta główna uszkodzona, mogę coś jeszcze zrobić zanim zabiorę komputer do naprawy? MSI 770-C45 seagate baracuda green 1 tb Edytowane 22 Listopada 2013 przez franas07 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts