daronian 3 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cześć, witajcie, Szukałem przez ostatnie dni, typowego gamingowego headsetu, który nie będzie taki jak inne produkty, w których płaci się za logo i model. Znalazłem dość nietypowego, polskiego producenta, a konkretniej słuchawki Tesoro Kuven A1, które zrobiły furorę na targach PGA 2013. Ogółem poleca je bardzo dużo osób i podobno dźwięk w nich jest o niebo lepszy niż te wszystkie pseudo-headsety. Tutaj krótka prezentacja: http://tesorotec.pl/produkty/art,TESORO-Kuven-A1-Angel,rid,81.html http://www.videotesty.pl/news/2223/Tesoro-Technology-prezentuje-pierwsze-sluchawki-gamingowe-kyneh-Kuven-Virtual-71-Gaming-Headsets/ Co najciekawsze, parametry techniczne naprawdę ciekawe, wygląd agresywny i cena, tylko albo aż, 299 zł. Co Wy na to? Jakie opinie? Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bo videotesty.pl, to rzeczywiście najlepszy portal o audio... Cytuj Link to post Share on other sites
daronian 3 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bo videotesty.pl, to rzeczywiście najlepszy portal o audio... To raczej szybki przykład jednej z recenzji z unboxingu ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
tomek78 25 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 tesoro polski producent dobre:) Widzialem te produkty duzo plastiku nic specyjalnego poszukaj sobie opinii na portalach zagranicznych tutaj dopiero wchodza na rynek. Cytuj Link to post Share on other sites
lothia 1 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 te słuchawki sa nieziemskie, testowałam je na targach PGA i wyciszają tak jak żadne ( sami wiecie jak na PGA jest głośno ) , pozatym mają nieco wieksze nauszniki więc są bardzo wygodne. Z tego co się orientuje to multiplaygameguy o ile wiecie kto to tez je ma i jest z nich mega zadowolony, teraz na kazdym swoim nagraniu je uzywa wiec jak cos to spytaj go o opinie z dluzszego uzytkowania. Cytuj Link to post Share on other sites
daronian 3 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 te słuchawki sa nieziemskie, testowałam je na targach PGA i wyciszają tak jak żadne ( sami wiecie jak na PGA jest głośno ) , pozatym mają nieco wieksze nauszniki więc są bardzo wygodne. Z tego co się orientuje to multiplaygameguy o ile wiecie kto to tez je ma i jest z nich mega zadowolony, teraz na kazdym swoim nagraniu je uzywa wiec jak cos to spytaj go o opinie z dluzszego uzytkowania. Akurat YouTuberom to już nie wierzę. Dlaczego? Mają ciekawe korzyści z tego, że tak "polecają" dany sprzęt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Youtuburem? Gdyby to był jeszcze jakiś kanał tematyczny. A nie kanał jakiegoś dziecka wrzucającego let's play'e. Ludzie proszę Was! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) te słuchawki sa nieziemskie, testowałam je na targach PGA i wyciszają tak jak żadne ( sami wiecie jak na PGA jest głośno ) , pozatym mają nieco wieksze nauszniki więc są bardzo wygodne. Z tego co się orientuje to multiplaygameguy o ile wiecie kto to tez je ma i jest z nich mega zadowolony, teraz na kazdym swoim nagraniu je uzywa wiec jak cos to spytaj go o opinie z dluzszego uzytkowania. Widzę, że masz bardzo dobre źródło edukacji o it i audio, polecam na przyszłość, a napewno dobrze na tym wyjdziesz. Edytowane 23 Listopada 2013 przez erni1996 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts