Rafi0 6 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam, mało informacji można znaleźć w internecie na temat tego fotela. Posiada ktoś fotel tej firmy? Jak się spisuje? Cytuj Link to post Share on other sites
raf77 70 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ja właśnie zacząłem się interesować tym fotelem. No przecież jest strona producenta i tam wszystko ładnie opisane. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafi0 6 Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Oczywiście lecz Ja szukam informacji od osób Nie sponsorowanych przez firmę DxRacer. Chciałbym wiedzieć jak fotel się sprawuję po np. roku czasu użytkowania. Cytuj Link to post Share on other sites
kopernix 3 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam. Posiadam ten fotel już ponad rok. Seria D (OH/D91/N) obecnie niedostepny. Wybrałem obicie materiałowe a nie ze "skóry" gdyż jest chłodne latem a ciepłe zimą. Obecnie nie widać na nim śladów używania poza niewielkim wgnieceniem siedziska. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest regulacja pochylenia oparcia. Całość przyjechała w ciężkiej paczce. Montaż prosty. WYKONANIE in CHINA. Na zdjęciach tego nie widać ale są drobne niedoskonałości np: krzywy szef gdzieś od spodu, wyłażący nieucięty fragment materiału. Może to tylko mój egzemplarz bo opinie w necie były różne. Ogólnie mogę polecić Racera z czystym sumieniem, jest bardzo wygodny, a regulowane oparcie jest genialne. Cytuj Link to post Share on other sites
qulaa 111 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jak masz możliwość to polecam przejść się do sklepu Agata Meble, tam powinni mieć DXracer`a ( W Katowicach mają). Sporo o tych fotelach ostatnio czytałem i właściwie nie znalazłem negatywnej opinii która by odstraszała od zakupu. Tutaj ciekawy test znalazłem: http://www.needforseat.de/eu_english/dxracer/needforseat-dxracer-vs-noname/index.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts