Bulis 1 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) Witam Chciałbym was poprosić o pomoc w wybraniu tabletu dla mojego 5 letniego bratanka, który zażyczył sobie go na święta Tablet służył by mu do grania w jakieś najprostsze gry.. może jakieś gry edukacyjne itp.. Kolega zaproponował mi taki oto tablet http://www.morele.net/tablet-tracer-ovo-lite-gt-4gb-tratab43197-536809/ jako i ma taki na sprzedaż, gdyż dostał go od rodziców a jest mu nie potrzebny bo ma laptopa i kompa.. I tu moje pytanie czy ten tablet nada się dla 5 latka ? Może miał ktoś ten model i mógł by coś o nim napisać byłbym bardzo wdzięczny Cena za jaką mogę go mięć to jakieś 130-140 zł Edytowane 16 Listopada 2013 przez Bulis Cytuj Link to post Share on other sites
floro12 12 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Prestigio multipad 7.0 ultra duo PMP5870C_DUO Dobry wyświetlacz(IPS), nie zacina się, jakość wykonania, cena 300-350zł Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 kiano kid pad i goclever play tab. są celowo stworzone dla dzieci. interfejs i gry dostosowane dla najmłodszych mają zabezpieczenia, aby dziecko nie natrafiło na wszelkie złe treści. jeżeli jesteś w stanie wydać więcej to galaxy kids samsunga. zwykłego tabletu nie polecam. nie mają zabezpieczeń, są skomplikowane. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Prestigio multipad 7.0 ultra duo PMP5870C_DUO Dobry wyświetlacz(IPS), nie zacina się, jakość wykonania, cena 300-350zł floro za tą cenę co podałeś to chyba tylko używanego mogę kupić bo jak patrzę po cenach nowego to wahają się od 400 do 450 zł kiano kid pad i goclever play tab. są celowo stworzone dla dzieci. interfejs i gry dostosowane dla najmłodszych mają zabezpieczenia, aby dziecko nie natrafiło na wszelkie złe treści. jeżeli jesteś w stanie wydać więcej to galaxy kids samsunga. zwykłego tabletu nie polecam. nie mają zabezpieczeń, są skomplikowane. Dzięki za odpowiedź wezmę chyba ten goclever A co sądzisz o tym tablecie co podałem w opisie .. nadał by się ? \ Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 dziecku bym takiego tabletu nie dał. pozatym cena jest za wysoka. 1 rdzeń i 512 ram w tej cenie porażka. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ale ten goclever też ma 512 ramu.. i procesor 1 Ghz a 200 zł różnicy Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 goclever ma lepszą rozdzielczość, multitouch, rysik w komplecie i nowszego androida, procek ten sam, ramu tyle samo...W zasadzie, rozdzielczość i nowszy android tutaj roli nie gra - bardziej bym patrzył na multitouch - dla dziecka może ot być ważna cecha oraz sam wygląd, ten goclever z wyglądu to typowo dziecięcy tablecik Oczywiście, dziecko ucieszy się i z tracera - ale wydaje mi się, że jednak z tych dwóch, to goclever może być porządniejszy ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedź ;P Temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witam Chciałbym was poprosić o pomoc w wybraniu tabletu dla mojego 5 letniego bratanka, który zażyczył sobie go na święta Kup mu taki tablet, kiedyś to zaowocuje osiągnięciami większymi, niż "achievement unlocked" http://placeformyhead.blog.pl/files/2013/08/2965ksiazki-warto-czytac.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 floro za tą cenę co podałeś to chyba tylko używanego mogę kupić bo jak patrzę po cenach nowego to wahają się od 400 do 450 zł Na Allegro nówki z fakturą od T-Mobile chodzą po 250-300 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts