Skocz do zawartości

Ładna płyta z HDMI lub DVI pod 1155 do 300zł.

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez BlueMike,

Recommended Posts

• Rozwiązanie

Poszukuje ładniej płyty z HDMI lub DVI pod 1155

Widziałem GA-Z87X-D3H na licytacji

@up

:co:

@Sony156

Z nowych za 2 dyszki więcej masz MSI Z77A-G43: http://www.agito.pl/plyta-glowna-msi-z77a-g43-79-556640.html, na której możesz podkręcić procesor z K. Czy ładna to już zależy od gustu ;)

• Popieram 1

Autorze  babciajaga  w ogóle nie słuchaj, jej się sockety nawet pomyliły, więc szkoda gadać :( . Propozycja  BlueMike  za to bardzo dobra, jeżeli chodzi o nowe płyty główne warto dopłacić te 19 zł. Podam jeszcze jeden sklep w którym cena jest ta sama, zamów tam gdzie bardziej ci pasuje  http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z77a-g43-intel-z77-lga-1155-2xpcx-vga-dzw-glan-sata3-usb3-raid-ddr3-crossfire-459603/  . Teraz jeżeli chodzi o używane to jak zarknąłem na allegro nic ciekawego nie zauwazyłem. Dlatego myślę, że najlepszym wyborem będzie zakup powyższej płyty czyli MSI Z77-g43, która posiada DVI i HDMI oraz można na niej spokojnie jeszcze podkręcac procesor, czyli spełnia Twoje wymagania w 100%, do tego jest nowa, co też jest na plus. Pozdrawiam :)

Edytowane przez Breaky83
  • Popieram 1

@up Płyta którą podałaś/podałeś ma tylko cześciowo chłodzoną sekcję zasilania, poza tym zdecydowanie przekracza budżet, więc nie wiem skąd pomysł. najlepsza propozycja już padła, chyba ze trafi się coś lepszego używanego na allegro, ale obecnie w tej cenie nie ma. Poza tym autor kupujac MSI Z77a-g43 ma nowa płytę głowną co też jest zaletą.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Breaky83
  • Popieram 1
  • 1 miesiąc temu...

Miałem Z77A-G43, fajna płyta, przejrzysty bios. Oc z tego co wiem też powinno być przyzwoite, sam miałem i5 3470 więc nie poszalałem, tylko 3,9Ghz. Wygląd no cóż nie powala, ale za tą cenę to czego wymagać :)

Edytowane przez kargulec12