RafiXll 178 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam Prosiłbym o opinie ponieważ samemu jet mi trudno jednoznacznie orzec która z nich jest lepsza. Choć wydaje mi się że leciwy xi fi titanium lepiej sobie radzi. Link to post Share on other sites
maciej29 12 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 ja z integry na plytach msi jestem zawiedziony spodziewalem sie czegos wiecej niz tylko marketingowego produktu 1 Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Choć wydaje mi się że leciwy xi fi titanium lepiej sobie radzi. na tej płycie siedzi niezły kodek Realtek ALC-1150 i popierdłułka Creativa ,która ma tylko marketingowe znaczenie.Jeśli ci lepiej trochę gra X-Fi, to chyba nie dziwne. 1 Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jeżeli masz Titanium HD do tego połączone optykiem z Z-5500 to temat bez sensu. Jakość i tak determinuje DAC, który jest zintegrowany w panelu. Co innego SB0880. Ten analogiem lepiej zagra od integry. @Up Bierz pod uwagę to, że karty dyskretne posiadają takie coś jak DAC, który nie jest integralną częścią całego układu audio na płycie. 1 Link to post Share on other sites
Rozwiązanie adivxv 2880 Napisano 10 Listopada 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 on ma zwykłe Titanum, CAL i to jest odpowiedni sprzęt, by ocenić co gra lepiej/gorzej. W przypadku Z, to inna sprawa. 1 Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No i podziękował pięknie - Titanium ma lepszą dynamikę ( chodzi tylko o CAL ) bo na nich słucham Muzyki i gram, Bas jest mięsisty i nie przewalony. Oczywiście nie korzystam z crystalizera, 3d surround i innego badziewia bo te efekty są zjepsute... Zetki mam podpięte do TV. i sobie brzdąkają. Chłopaki nie wiem komu wrzucić + więc dam każdemu Link to post Share on other sites
Recommended Posts