Marked 6 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Na jakie wyniki oc mogę liczyć na zestawie wymienionym w temacie? dodam iz nie zalezy mi na jakimś ekstremalnym oc posiadam k.graficzną Gigabyte Gf 9800 GT 512 mb DDR3 OC 700 /1800 i mam wrażenie że ten procek ją spowalnia;/ prosze o rady Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 okolo 3.3 raczej powinienes zdzialac bez zmiany napiecia - plya rewelacyja nie jest to i rewelacji sie nie spodziewaj - a i taki zegar juz dobrze Ci sie przysluzy Cytuj Link to post Share on other sites
Marked 6 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ustawiałem w biosie,sekcja Inteligent Speed Stepping na Step 1 czyli FSB 210 i lipa;/ Windows niby się uruchamia ale pulpit już sie nie pokazuje,trzeba odłączyć zasilanie. Może pamięci zle ustawione? jak trzeba ustawić pamięci? mam 2 x 2gb ddr2 800,dual channel Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts